Paspoort etui zwart Privacy Protected Castelijn & Beerens

Met het paspoort etui van Castelijn & Beerens kun je handig je persoonlijke gegevens van je...meer
"Paspoort etui zwart Privacy Protected Castelijn & Beerens"

Met het paspoort etui van Castelijn & Beerens kun je handig je persoonlijke gegevens van je paspoort beschermen. Dit etui is gemaakt van hoogwaardig volnerf rundleer en is voorzien van een high-tech folie dat het uitlezen van je persoonlijke gegevens op je passen volledig blokkeert. Waar andere materialen als aluminium slechts gedeeltelijk de radiogolven storen,wordt het hier volledig geblokkeerd. Castelijn & Beerens presenteert als eerste in Nederland een nieuwe lijn RFID portemonnees en paspoort etuis voorzien van een high-tech folie. De folie wordt onzichtbaar verwerkt in de RFID accessoires tussen het volnerf rundleer en de jacquard voering. Aan de buitenkant is het etui afgewerkt met het sierlijke C&B-logo. Dit etui is perfect als je een stijvolle reiziger bent! - Afmetingen: 10 x 0.8 x 13.5 CM- Hoogwaardige kwaliteit- Uitlezen van je gegevens wordt geblokkeerd- Cadeautip! 

Verdere links naar "Paspoort etui zwart Privacy Protected Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
geschikt voor: Heren
accessoiresoort: Overig
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens