8 maart Internationale Vrouwendag

 

Ieder jaar op 8 maart is het de dag dat alle vrouwen in het zonnetje gezet mogen worden. Het is dan namelijk Internationale Vrouwendag. Deze dag wordt al sinds 1912 in Nederland gevierd en Leatherlicious viert het samen met jou door middel van een leuke kortingsactie. Bij Leatherlicious ontvang je ieder jaar op 8 maart een leuke korting op je bestelling ter ere van Internationale Vrouwendag. 

 

8-maart-Internationale-Vrouwendag-1EjrHuZ6c1i6aY

 

Waar staat Internationale Vrouwendag voor?

Internationale Vrouwendag stond en staat voor het gevoel van solidariteit en strijdbaarheid van vrouwen overal ter wereld. Deze dag is ontstaan omdat vrouwen opkwamen voor hun rechten op het gebied van onder andere arbeidsrecht en kiesrecht.

Wij steunen de landen en organisaties die zich inzetten voor de rechten van de vrouw. Wij vinden het belangrijk dat vrouwen eerlijk en oprecht behandeld worden en dat mishandeling en discriminatie niet en nooit wordt geaccepteerd. Hier willen wij dan ook graag even bij stil staan, want zo vanzelfsprekend is het helaas nog niet overal.

Kortingsactie bij Leatherlicious

Internationale Vrouwendag vieren wij bij Leatherlicious ieder jaar door het geven van een korting* op je bestelling! Dit is de perfecte dag om jezelf te verwennen met een mooie leren tas of portemonnee van de verschillende Nederlandse topmerken. 

(*korting geldt op bijna alles, m.u.v. sale, cadeaubonnen en onderhoudsproducten) 

Check onze website voor alle mooie leren tassenportemonnees en andere leren accessoires!

 

 

8-maart-Internationale-Vrouwendag-2BS2DZhOxwkEku

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.