Filters sluiten
Filteren op:

Blog

De My Black Bag collectie van MYOMY
De collecties van MYOMY (lees ‘’my-o-my’’) zijn ontworpen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Dutch Design talenten. De ontwerpen zijn zo samengesteld dat ze aansluiten op het vakmanschap van de fairtrade producenten in India en Mongolië, waar ieder exemplaar met de hand wordt gemaakt door trouwe ambachtslieden. Het resultaat: puur vakmanschap en met zorg gemaakt.

Designer Yvette van Eijndhoven heeft de My Black Bag collectie ontworpen. Het briljante idee voor deze collectie is ontstaan uit een probleem dat veel vrouwen waarschijnlijk delen: altijd op zoek naar net dat ene ding dat zich op de bodem van je tas bevindt in een overvolle tas. Om dit probleem elegant op te lossen, heeft Yvette van Eijndhoven een tas ontworpen met een opvallende rits aan de zijkant die je helemaal naar beneden kunt openritsen.
De Spring / Summer collectie 2015 van Merel By Frederiek is echt geweldig mooi!

Stoer, chic en een beetje rock & roll, dat zijn de tassen uit de Blue Indigo collectie. Speels en vrolijk is de Lipstick Pastel collectie en basic chic met bijzondere kleursamenstellingen is de Mexican Cowboy collectie. Zijn jullie net zo enthousiast als wij?

Frederiek Wanninge, oprichtster en designer van het label Merel by Frederiek, heeft dit seizoen weer een prachtige collectie gelanceerd in diverse stijlen, waardoor het aanbod oneindig is.