Blog

Het logo ‘My Paper Bag’ is binnenkort niet meer te zien op de voorkant van alle tassen uit de MY PAPER BAG collectie. In plaats daarvan komt het logo MYOMY DO GOODS te staan! De huidige collectie met het logo van MY PAPER BAG loopt uit en alle nieuwe tassen die worden geproduceerd en worden geleverd vanaf april 2016 krijgen dus het MYOMY DO GOODS logo. Wat de reden hierachter is vertellen we je graag in deze blog.
Fab. by Fabienne (van Fabienne Chapot) is het Nederlandse tassenmerk met diverse prachtige leren producten, kleuren en prints. Van dierenprintjes tot sterren, hartjes en franjes. Door de verschillende modellen is er altijd wel een accessoire dat past bij jouw outfit. De Fabienne Chapot collectie bestaat uit leren shoppers, handtassen, portemonnees, businesstassen, luiertassen en avondtasjes. De meeste tassen van Fabienne Chapot zijn uitgerust met het bekende Fab. hartje, die je ook super leuk aan je sleutelbos kunt hangen!
De nieuwe Spring/Summer collectie van Merel by Frederiek staat online! Van handige stoere shoppers tot kleine festivaltasjes en dat allemaal in prachtige pasteltinten maar ook in de basic kleuren zwart en bruin. De tassen van Merel by Frederiek zijn speciaal ontworpen voor modebewuste, stijlvolle stoere vrouwen. De tassen zijn te herkennen aan de mooie roze voering en de Merel by Frederiek munt. Een grote munt hangt aan de grote tassen en een kleiner muntje is aan de kleine tasjes bevestigd. Bij aankoop van een Merel by Frederiek product steun je direct de Merel Munt Foundation, deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. Zo doe je niet alleen jezelf een plezier, maar ook een ander!