Blog

Vrouwen hebben diverse tassen maar als je voor je werk of school ook een laptop moet meenemen wil je natuurlijk een tas waarin je jouw laptop veilig kan meenemen. Een speciale laptoptas biedt dan uitkomst en zorgt ervoor dat er geen beschadigingen komen op jouw kostbare laptop. Hoe handig is het...
Het festivalseizoen is in volle gang. Die heerlijke warme dagen met een koud drankje in je hand, je beste vrienden en vriendinnen aan je zij, de leukste muziek én je mooiste outfit. Beter kan niet! Toch missen we hier een hele belangrijke toevoeging. Namelijk, de festivaltasjes! Die zijn...
Ben je op zoek naar een mooie laptoptas voor heren? Om je op weg te helpen om de juiste laptoptas te kiezen, hebben we op volgorde van grootte de mooiste leren laptoptassen voor hem geselecteerd. Soms kan het lastig zijn om uit de grote collectie laptoptassen een keuze te maken en de perfecte...
YES! Het is tijd om de vaders in het zonnetje te zetten! Zondag 16 juni is het zover, Vaderdag! Dat betekent dat wij onze vaders even flink morgen verwennen. Vind jij het ook altijd zo lastig om een cadeau voor je vader te bedenken? Wij hebben speciaal voor jou per prijsklasse een lijst met...
12 mei 2019 is het alweer Moederdag en dat betekent dat wij onze lieve moeders weer in het zonnetje mogen zetten! Ik, als dochter zijnde, vind het de uitgelezen kans om mijn moeder op Moederdag even goed te verwennen. Het is altijd even zoeken naar een mooi Moederdag cadeau, maar hoezo? Een...
Een veel gestelde vraag is: hoe kan ik het beste mijn leren tas onderhouden en met welke producten kan ik dat het beste doen? Als je dan eindelijk jouw perfecte leren tas hebt gevonden, wil je dit pareltje natuurlijk zo lang mogelijk mooi houden en beschermen tegen al het vuil waaraan de tas...
Ga jij binnenkort op vakantie? Wat een heerlijk vooruitzicht! Een vakantie is heel leuk en gezellig, maar welke tas neem je mee? Heb je een tas nodig voor je handbagage, of heb je een kleiner tasje nodig om te gebruiken tijdens uitstapjes op de vakantie zelf? Wij hebben de leukste leren tassen,...
Alle leren tassen en accessoires van MYOMY DO GOODS worden met liefde met de hand gemaakt door trotse vaklieden in een gecertificeerde werkplaats in Calcutta in India. De collecties van MYOMY worden gemaakt van buffelleer van de hoogste kwaliteit dat is gelooid bij de looierij die met een Zilver...
Ieder jaar op 8 maart is het de dag dat alle vrouwen in het zonnetje gezet mogen worden. Het is dan namelijk Internationale Vrouwendag. Deze dag wordt al sinds 1912 in Nederland gevierd en Leatherlicious viert het samen met jou door middel van een leuke kortingsactie. Bij Leatherlicious ontvang...
Het is weer lente, dus de hoogste tijd om jou te gaan vertellen wat de tassentrends van dit seizoen worden! Wij hebben de top 3 leukste tassentrends alvast voor je genoteerd. Ga het lente en zomer seizoen in met bijvoorbeeld een stoer heuptasje! Wil jij dit jaar een van de leukste tassen hebben?...
Voor je het weet is de lente begonnen en dat betekent dat de nieuwe collecties van de leren tassen en accessoires weer online staan! De hoogste tijd om jou te inspireren met de nieuwste kleurentrends op het gebied van leren accessoires voor het aankomende lente zomer seizoen. Om het makkelijk te...
Wil je hem extra verwennen en verrassen deze Valentijn? Denk dan eens aan een cadeau waar hij lang plezier van heeft, bijvoorbeeld een leren tas of portemonnee. Mannen houden er van om verwend te worden en Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om jouw vriend of man extra te verwennen. Om je op...
2 van 9