Babyshower of Kraamcadeau

Verwacht jij binnenkort een kindje en ben je nog op zoek naar cadeautips voor tijdens de Baby Shower of als kraamcadeau? Een stijlvolle leren luiertas is dan een heel goed idee! Een prachtig cadeau dat ouders, schoonouders of vrienden graag willen geven omdat het een cadeau is waar je lang veel plezier van gaat hebben en daarnaast een luiertas of diaper bag een musthave is voor als je ouders wordt of bent.

Gemaakt van prachtig leer zodat je er ook lang veel plezier van hebt en deze diaper bags zijn zo gemaakt dat er lekker veel in past. En daarnaast ook nog eens super stijlvol!  

Leren luiertassen

Je hebt diverse soorten luiertassen, gemaakt van verschillende soorten materialen en ze zijn verkrijgbaar in diverse (felle) kleurtjes. Onze voorkeur gaat uit naar echte leren luiertassen, omdat je door het leer veel langer plezier gaat hebben van de tas. Het leer wordt alleen maar mooier naarmate je het langer gebruikt en een luiertas moet ook diverse jaren meegaan. Naast dat je als mama met de luiertas op pad gaat, zal ook je partner hiermee te zien zijn. Daarom zijn er ook veel leren luiertassen waar papa's ook mee gezien willen worden als zij alleen met de kleine spruit op pad zijn. Dit zijn meestal de basic kleuren zoals bruin, zwart of grijs. De kleuren waar de mannen ook nog wel mee gezien willen worden.

Het fijne aan een luiertas is dat deze tas speciale vakjes heeft zodat je al je spulletjes die je nodig hebt voor onderweg, heel overzichtelijk kunt meenemen. Ook is er rekening gehouden met de voering, zodat als een flesje heeft gelekt dit heel gemakkelijk schoon te maken is zonder dat het leer wordt beschadigd.

Bij Leatherlicious hebben we diverse modellen van de merken MYOMY DO GOODS, Fabienne Chapot en Legend. 

fabienne-chapot-fab-diaper-bag-dallas-noce-217905xASWbJpsr0Fw

Fabienne Chapot

Diaper Bag Dallas Noce

 3373__1723038073__fabienne-chapot-diaper-bag-navy-blueqscj634TQFS79

Fabienne Chapot

Diaper Bag Navy Blue

 diaper_warm-grey_02VqPCr0DKkFQYB

Legend

Diaper Bag Warm Grey

legend-bag-diaper-bag-cognac-front-600_1nATHVJ2bTnUTK 

Legend

Diaper Bag Cognac

MPB_baby_originalPYLy2ghPLnU9r 

MYOMY DO GOODS

My Paper Bag Baby Original

 

Lees op onze site meer over deze stijlvolle luiertassen!

Als je het lastig vindt om een geschikte luiertas uit te zoeken, kun je ons altijd een mailtje sturen en dan helpen wij je graag verder klantenservice@leatherlicious.nl of denk eens aan een cadeaubon van Leatherlicious!

 

Volg je ons al op social media?

FACEBOOK & INSTAGRAM

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.