De mooiste avondtasjes voor de feestdagen

Nu de feestdagen in aantocht zijn willen we er natuurlijk chic uit zien tijdens het kerstdiner en het spetterende Oud & Nieuw feest. Heb jij al een mooi leren avondtasje voor de feestdagen? Bij Leatherlicious denken we graag met je mee en hebben we speciaal voor jou de mooiste leren avondtasjes voor de feestdagen geselecteerd. 

 

De mooiste avondtasjes voor de feestdagen

Ga jij voor de rode avondtas, die perfect staat op je zwarte jurk. Of vind je het juist leuk om met veel glitters de show te stelen tijdens de feestdagen? Natuurlijk kan de zwarte avondtas niet ontbreken tijdens de feestdagen. Ga feestelijk het jaar uit met de mooiste avondtasjes van Leatherlicious. Bij Leatherlicious hebben we prachtige leren avondtassen van MYOMY do goodsDSTRCTMyK Bags en Legend, waar je zelfs na de feestdagen veel plezier van hebt.

 De rode avondtas 

Wil jij tijdens de feestdagen schitteren met een mooie leren avondtas? Kies dan voor de trendy rode tas! De kleur rood is er in diverse tinten en is perfect om op te vallen tijdens de feestdagen. Je kunt de kleur rood goed combineren met een feestelijk zwart outfit of met denim kleuren. 

My Black Bag Boxy Rambler Red MYOMY do goods

myomy-boxy-1

 

Legend Bag Como Red

 De-mooiste-avondtasjes-voor-de-feestdagen-4

MyK Bags Bag Wannahave Wine

Bag-wannahave-1 

  

De glitter avondtas

Vind jij het leuk om de blits te maken tijdens de feestdagen met een prachtige glitter avondtas? Of zoek je nog een mooi glitter leren tasje voor het oud en nieuw feest? Met de Sparkling Bags van Merel by Frederiek is het altijd feest. De glitters zijn subtiel aanwezig en in combinatie met donkere kleuren zijn deze avondtassen heel stijlvol. Leatherlicious heeft nog een aantal prachtige leren avondtassen Merel by Frederiek in glitter en glamour stijl. Hoe feestelijk wil je het hebben voor de feestdagen?!

Sparkling noble bag silver fog

De-mooiste-avondtasjes-voor-de-feestdagen-6

 Sparkling Hazy Bag Noir 

 Sparkling-blog-1

De zwarte avondtas 

De kleur zwart is altijd goed, zeker op het gebied van leren avondtassen voor de feestdagen. Een zwarte avondtas is stijlvol en valt goed te combineren met een opvallende outfit. Daarom hebben we ook dit najaar weer volop de mooiste zwarte leren avondtassen in onze collectie. Heb jij voor de feestdagen een opvallende outfit? Ga dan voor de zwarte leren avondtas. Zo stijl je jouw look perfect af en shine jij deze feestelijke dagen met een prachtige avondtas. 

Portland Road Crossbody DSTRCT

 De-mooiste-avondtasjes-voor-de-feestdagen-14

Bag Lake MyK Bags

 Bag-lake-blog-1

MYOMY do goods My Carry Bag Festival Mix Anaconda & Hunter Waxy Black

Zwart-blog-12WRJVTT0oepxK

MyK Bags Bag Wannahave

Wannahave-blog-1

  

Jouw favoriete avondtas voor de feestdagen

Heb jij al een favoriete avondtas op het oog voor de feestdagen? Of ben je benieuwd naar onze gehele collectie leren avondtassen? Kijk dan verder op onze site naar leren avondtasjes en clutches.  

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.