De mooiste valentijnscadeaus voor haar

De dag van de liefde nadert en daarmee bedoelen wij natuurlijk Valentijnsdag. Een mooie gelegenheid om jouw geliefde extra te verwennen. Wil je haar echt verrassen deze Valentijnsdag? Zorg dan voor een cadeau dat echt bij haar past. Misschien een mooie nieuwe leren tas in de kleur van de liefde? Met het geven van een mooie leren tas of een accessoire maak je haar heel gelukkig deze Valentijn.

Ben je nog op zoek naar een mooi valentijnscadeau voor jouw geliefde? In deze blog hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste valentijnscadeaus voor haar!

De mooiste schoudertas voor haar 

Een prachtig cadeau voor Valentijnsdag is een leren schoudertas. Leatherlicious heeft een heel divers aanbod van prachtige leren schoudertassen. Een geliefd model onder de dames is de My Paper Bag Long Handle Zip en wij hebben de nieuwe collectie al online staan! Deze stijlvolle leren handtas is perfect voor dagelijks gebruik, maar kan ook als werktas gebruikt worden.

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-7GCBdJzei5i855

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-1RUs6eWgjd4uR6

Is ze misschien al een tijdje op zoek naar een ruime schoudertas die ze ook kan gebruiken voor naar haar werk? Wij hebben de Tote Laptop Bag van Plevier in de vrouwelijke kleur rood. Met dit valentijnscadeau verschijnt zij elke dag stijlvol op haar werk.

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-2X3Sr1REauQenw

Houdt ze van opvallen? Een leren schoudertas van Fabienne Chapot  is een uniek cadeau, daar zit zeker een model voor haar tussen. En als jullie op date gaan heeft ze al vast een mooie tas om mee te nemen, daar wordt iedere vrouw blij van! 

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-8OMgFqi5auPAMK

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-31zgfvYCzn8KLE

De mooiste leren avondtas voor haar 

Een klein leren avondtasje om mee te nemen als ze een avondje uit gaat is een geliefd cadeau voor vrouwen. Leatherlicious heeft stijlvolle leren avondtassen van Dutch designers als MYOMY, Merel bij Frederiek en Legend, en daar wordt elke vrouw heel blij van. Een avondtas is een aanvulling op haar outfit en biedt genoeg ruimte voor haar persoonlijke spullen. Ideaal voor als jullie een romantische date op de planning hebben staan. Een nieuwe leren avondtas is dan ook een van de mooiste valentijnscadeaus voor haar.

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-4TgyX2gpWN69QW

De mooiste leren handtas voor haar 

Dames kunnen niet genoeg mooie tassen hebben en nemen vaak ook heel veel spullen mee. Een prachtige leren ruime handtas  is perfect voor dagelijks gebruik en een echte musthave voor iedere vrouw. Wij hebben prachtige handtassen in de gewaagde en vrouwelijke kleur rood. Verwen haar met een leren handtas met Valentijnsdag en ze zal je eeuwig dankbaar zijn!

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-95aTbslQLVnAbZ 

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-5p7g6w2u3VYBLZ

De mooiste leren portemonnee voor haar

Een ander mooi valentijnscadeau voor haar is een nieuwe leren portemonnee. Een portemonnee is een accessoire die elke vrouw dagelijks gebruikt. In een avondtasje is het handig om een kleinere portemonnee mee te nemen, maar in een handtas of schoudertas is meestal genoeg ruimte voor een grotere portemonnee waarin al haar pasjes, bonnetjes en muntgeld passen. Leatherlicious heeft een mooie collectie portemonnees van Nederlandse topmerken als Castelijn en Beerens, Fabienne Chapot, X-works en MYOMY. Met een nieuwe leren portemonnee verras jij haar zeker met Valentijnsdag.

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-6RP2Y7vguPIykJ

De-mooiste-valentijnscadeaus-voor-haar-10wXx5zgaamsbWw

Heb je het perfecte valentijnscadeau voor haar kunnen vinden? Dan zorgen wij er voor dat jouw bestelling als cadeau wordt verpakt. Als je een persoonlijke boodschap achterlaat, dan schrijven wij deze op een kaartje! Met een persoonlijk cadeau bezorg jij haar een Valentijnsdag om nooit te vergeten.

Bekijk hier alle valentijnscadeaus voor haar

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.