De mooiste valentijnscadeaus voor hem

Wil je hem extra verwennen en verrassen deze Valentijn? Denk dan eens aan een cadeau waar hij lang plezier van heeft, bijvoorbeeld een leren tas of portemonnee. Mannen houden er van om verwend te worden en Valentijnsdag is de perfecte gelegenheid om jouw vriend of man extra te verwennen. Om je op weg te helpen hebben wij de mooiste valentijnscadeaus voor hem voor je uitgezocht.

De mooiste leren businesstassen voor hem 

Iedere man heeft een stijlvolle, mooie businesstas nodig voor zijn werk. Een echte leren businesstas is een cadeau waar hij lang veel plezier van heeft en daarom het perfecte mannencadeau om te geven met Valentijnsdag. Jij weet als geen ander wat zijn stijl is en waar hij wel en niet van houdt. Bij Leatherlicious hebben we prachtige, stijlvolle leren businesstassen voor hem in onze collectie van o.a. Castelijn en Beerens, DSTRCT  en Plevier, dus bij ons online ga je zeker een prachtig valentijnscadeau voor hem vinden.

valentijncadeausmannen_1

De mooiste leren portemonnees voor hem 

Mannen houden van cadeaus waar ze iets aan hebben. Een mooie leren portemonnee die lang gebruikt kan worden is het perfecte cadeau om hem mee te verwennen met Valentijnsdag. Een portemonnee wordt bij heren vaak in de broekzak gedragen en een leren portemonnee wordt steeds soepeler naarmate je hem langer gebruikt. Een luxe portemonnee van Castelijn en Beerens, zoals de giftbox billfold met een hightech RFID voering is het ideale cadeau om jouw geliefde mee te verrassen.

castelijn-en-beerens-giftbox-kerstcadeaus-voor-hemEFNcuJiX3PHFw804196-zw-giftbox-billfold-rfid-voorkantYf9qWdZoE3lcA

Een kleiner model uit de collectie van Castelijn en Beerens is de RFID Mini Wallet. Een compacte leren portemonnee die hij makkelijk mee kan nemen in zijn jaszak of broekzak.

640856-lb-mini-wallet-castelijn-en-beerens-voorkantsHuPKVdG35qKHcastelijn-en-beerens-mini-wallet-zwartjJ7oBAS1ub188

Heb jij het perfecte valentijnscadeau voor hem kunnen vinden? Wij zorgen er voor dat jij jouw bestelling als stijlvol cadeau ontvangt. Wil je een persoonlijke boodschap meegeven aan jouw cadeau? Dat kan, schrijf je boodschap dan bij je bestelling en wij zorgen voor een handgeschreven kaartje. Met een cadeau waar hij lang plezier van heeft bezorg jij hem de perfecte Valentijnsdag.

Bekijk hier alle valentijnscadeaus voor hem 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.