De zomerkleuren van 2017

Het moment waar wij heel lang op hebben gewacht. De zomer is eindelijk begonnen! Heerlijke temperaturen doen zich weer voor. Slippers, jurkjes, rokjes en topjes worden weer uit de kast getrokken. En de leuke zomerse tassen met prachtige kleuren worden ook weer tevoorschijn getoverd. Misschien ben jij wel op zoek naar een bijpassende tas met een prachtige zomerse kleur die jouw tassencollectie weer een boost geeft.

Maar dan is de vraag: ‘’Wat zijn die O-zo-leuke zomerkleuren van 2017 dan?’’. Wij hebben voor jou een rijtje gemaakt met de prachtige zomerse kleuren van nu, zodat je helemaal summer proof bent. 

BLAUW

Om te beginnen met blauw. Blauw is een echte mooie zomerse kleur, ook wel de kleur van de zee. Wij hebben het natuurlijk niet over het donkere blauw, maar over het prachtige zachte en lichte blauw. Niet alleen een kleur om alvast in de vakantiesferen te komen, maar ook een kleur die wonderen doet voor jouw nog wat lichte huidje. 

blauwe-tassen

METALLIC

De kleur die je deze zomer veel ziet is de kleur metallic. Een stoere kleur, maar tegelijkertijd heel stijlvol! Zeker weten een eyecatcher bij jouw outfit. 

Metallic-tassenzwarte-bag

GROEN

Groen! Niet de eerste kleur waar je aan denkt voor een tas, maar zeker hip voor deze zomer. Een frisse, stoere en terugkerende kleur. Ook dit seizoen ga je weer veel groen zien. Dan hebben we het voornamelijk over het geweldige legergroen. Met bijvoorbeeld een leuke witte blouse staat een groene tas perfect. Ik zie het al helemaal voor me! 

Green-bags

WIT

Ook wel het wonderschone wit. Een kleur die zeker helemaal Ibiza stijl is, maar ook gewoon hier in Nederland trendy is.

white-bags

ZACHT ROZE

Is voor jou het fel roze iets te heftig? Dan is het zacht roze meer iets voor jou! Deze zomer zijn de pastelkleuren helemaal in. Dit worden ook wel de sorbetkleuren genoemd. Een prachtige kleur die vrouwelijk, lief en stijlvol is. Kortom, zacht roze is perfect voor een zomerse picknick of om mee te flaneren door de stad.

Pink-bags

Nude

Om maar even door te gaan op de zachte kleuren. Ga jij deze zomer voor een outfit met opvallende kleuren? Dan vraagt dat om een minder uitgesproken tegenhanger. Bijvoorbeeld een mooie zachte nude of beige tas. De perfecte balans! 

Zachte-kleur

Rood

We sluiten af met het prachtige, stoere en stijlvolle rood. Een kleur voor de vrouw met lef! Een kleur die jouw outfit helemaal af kan maken! Een kleur die zelfvertrouwen uitstraalt en wat gewoon een super gave kleur! Ga jij deze zomer voor rood?

Red-bags

Leatherlicious verkoopt prachtige leren tassen en accessoires in mooie kleuren van de merken MYOMY Do GoodsMerel by FrederiekLegendMyK BagsShabbies AmsterdamFabienne Chapot en Xworks.    

Ben je benieuwd naar alle andere kleuren? Bekijk dan hier alle tassen met alle kleuren! 

 

Volg je ons al op social media? 

FACEBOOK  INSTAGRAM  TWITTER

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.