Fab. wordt Fabienne Chapot

Collectie van Fabienne Chapot

De Fab. (Fabienne Chapot) collectie staat bekend om haar vrolijke ontwerpen, dierenprints, gekleurde voeringen en opgestikte hartjes in diverse kleuren. Leren tassen, portemonnees, accessoires en tegenwoordig ook een kledinglijn, dat was de grootste wens van Fabienne Chapot. Fabienne is haar bedrijf begonnen vanuit passie voor het ondernemen en het gemis aan kleur en vrolijkheid in het accessoirelandschap. Haar idee om de accessoires vrolijker te maken door het opstikken van kleurrijke hartjes, sloeg enorm aan. Daarna is het heel snel gegaan met het merk en de collectie van Fab. van Fabienne Chapot. 

Nieuwe merknaam en logo

Door de enorme groei, de toenemende vraag in het buitenland en de lancering van de nieuwe kledinglijn is het tijd voor een nieuw hoofdstuk bij het Amsterdamse modemerk. Daarom hebben ze bij Fab. by Fabienne besloten om verder te gaan onder de naam Fabienne Chapot en dat voor de totale collectie kleding, leren schoenen en accessoires. Een merknaam dat meer kansen biedt om internationaal te groeien en een merknaam dat het verhaal achter de naam duidelijker maakt.

Bij dit nieuwe hoofdstuk van het modemerk Fabienne Chapot hoort dus ook een nieuw logo dat iets klassieker en rustiger is. De drie goudkleurige letters van Fab. worden vervangen door de twee initialen van oprichtster en designer Fabienne Chapot (FC).

Fabienne-Chapot-Logo-transpeLBIWNfPqdfRU

Fab. en Fabienne Chapot online bij Leatherlicious

De tassenlijn "Fabienne Chapot", die exclusiever is door het gebruik van slangenleer, zal een exclusief onderdeel blijven van de totale tassen en accessoire collectie van Fabienne Chapot. Bij Leatherlicious hebben we nog maar een paar leren tassen en accessoires online uit deze exclusieve collectie met het andere logo van Fabienne Chapot. Bekijk de laatste items uit de exclusieve collectie van Fabienne Chapot nu bij ons online. 

Mocht je nog interesse hebben in een prachtige leren tas of portemonnee van Fab, shop dan de allerlaatste tassen en accessoires met flinke kortingen van Fab. by Fabienne bij Leatherlicious. Wees er snel bij, want op is ook echt op.

 Mocht je op zoek zijn naar een tas of andere leren accessoire van Fabienne Chapot die niet in onze webshop staat of misschien is uitverkocht, neem dan gerust contact met ons op. Vaak kunnen we het heel snel voor je bestellen en wie weet heb je het dan al binnen een paar dagen in huis.

Ga voor meer informatie over de nieuwe merknaam van Fabienne Chapot naar het artikel op Fashion United 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.