Fabienne Chapot

Fabienne Chapot, oprichtster en designer van het Amsterdamse label Fab., werd geïnspireerd om naast de reguliere collectie, haar tijd en inzet aan een nieuwe exclusieve lijn te wijden, waarin nog meer oog voor detail en de allerbeste kwaliteit centraal staan. Chapot: "In de afgelopen 8 jaar van ontwerpen kreeg ik steeds meer de behoefte te spelen met exclusievere materialen en technieken. In de nieuwe lijn kan ik alles kwijt zonder binnen kaders te denken."

Deze exclusieve lijn is een samenkomst van de mooiste materialen en designs, genaamd: Fabienne Chapot. Geheel ontworpen door Fabienne Chapot zelf en uitsluitend te verkrijgen door zorgvuldig geselecteerde winkels. De lijn bestaat uit portemonnees, tassen, clutches, telefoonwallets en keyholders in prachtige kleuren en prints met een tijdloos karakter. Er wordt voor deze lijn gebruik gemaakt van de beste kwaliteit leersoorten gecombineerd met prachtig slangenleer*. Bijzonder en vernieuwend zijn de kleurrijke leopard prints op slangenleer in de clutches en portemonnees.

De combinatie van bijzondere kwaliteit en vernieuwende modellen maakt dat de gehele lijn een luxueuze en unieke feel heeft. Binnen de collectie is er een royale keuze uit stijlvolle modellen in verscheidene uitvoeringen, waardoor er voor iedere gelegenheid een elegante en passende accessoire gevonden kan worden. Om de exclusiviteit te waarborgen is de collectie slechts beperkt verkrijgbaar. De collectie is dan ook niet gebonden aan seizoenen en zal ook nooit in de sale gaan.

*Al het gebruikte slangenleer is CITES gecertificeerd.

FB_fabienne_chapotn1UHF3FyvsQiw

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.