Leatherlicious is genomineerd voor de Shopping Awards

Leatherlicious is genomineerd voor de Shopping Awards publieksprijzen XS 2018 en daarvoor hebben wij jullie hulp nodig!

Wat zijn de Shopping awards publieksprijzen?

Jaarlijks worden de Shopping Awards georganiseerd door de Stichting Shopping Awards en BBP Media. De Shopping Awards zijn de meest bekende vak- en juryprijzen voor de Nederlandse e-commerce. De Shopping Awards waren tot eind 2016 bekend als Thuiswinkel Awards. De Shopping Awards heeft twee edities; een uitreiking voor de grote webwinkels (XL) en een uitreiking voor de kleinere spelers (XS).

De Shopping Awards kent in 2018 meerdere prijzen, waaronder de Shopping Awards Publieksprijzen XS. Deze awards worden uitgereikt aan e-commercebedrijven die het beste scoren in hun vakgebied of categorie. Zo kan je onder andere mee doen met de categorie bloemen, tuin & dieren, baby, kind & speelgoed en eten & drinken. Leatherlicious doet mee in de categorie sieraden & accessoires.  

Waar kunnen jullie ons mee helpen?

De shopping awards publieksprijzen XS komen tot stand op basis van de review scores van klanten die een online aankoop hebben gedaan in een webwinkel van de deelnemende bedrijven. Dit betekent dat jullie, de klanten van Leatherlicious, ons bedrijf kunnen beoordelen op basis van onze klantenservice, levering en aanbod. De consument bepaalt dus wie de Shopping Awards XS winnen.

Ben jij blij met ons als webwinkel en heb jij in de periode van 1 oktober 2017 tot nu een aankoop bij ons gedaan maar nog geen review achter gelaten? Vind jij dat wij deze prijs verdienen?

Laat jezelf dan nu horen!
Dit doe je door een review achter te laten op Kiyoh! (duurt minder dan 1 minuut)

Klik op onderstaande button en beoordeel ons nu!

Shopping-Awards-2018-1ZempeadTzXH4S

Uitreiking Shopping Awards

De uitreiking van de Shopping Awards Publieksprijzen XS vindt plaats op 8 maart 2018, dan vindt tevens de uitreiking van de Beste Starter Award plaats. En 29 maart het Shopping Awards Gala, met de uitreiking van de Shopping Awards Publieksprijzen XL, de Shopping Awards Vakprijzen.

Wij hopen dat we dit jaar in de prijzen vallen! Een Award zou voor ons, naast trots, ook een enorme boost kunnen geven aan de verdere naamsbekendheid en groei van Leatherlicious.

Liefs,

Leatherlicious

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.