Leren businesstassen van DSTRCT

Onlangs hebben wij een nieuw Nederlands tassenmerk toegevoegd aan onze webshop en in deze blog willen we je meer vertellen over de prachtige leren businesstassen voor mannen en vrouwen.

Het merk DSTRCT

Stijlvol en functioneel is waar je aan moet denken als we het hebben over de leren werktassen van DSTRCT. DSTRCT is een vrij nieuw Nederlands merk voor leren tassen en accessoires voor zowel mannen en vrouwen.

 Kwaliteit staat bij DSTRCT voorop! Ze werken samen met een van de beste leerlooierijen. Regelmatig bezoeken ze de werkplaatsen in India zodat ze ook kunnen toezien of gewerkt wordt onder de juiste omstandigheden. Naast kwaliteit geven ze ook om de eerlijkheid van hun producten. De partners waar ze mee samenwerken voldoen aan de juiste certificeringsnormen.

Functionaliteit van de tassen van DSTRCT

DSTRCT heeft functionaliteit van hun tassen hoog in het vaandel staan. Naast dat de businesstassen er stijlvol uitzien zijn ze ook erg functioneel. Binnen in de laptop- en businesstassen zitten namelijk diverse handige vakken waar je al jouw spullen in kunt ordenen. Zo heb je ruimte voor je portemonnee, sleutels, zonnebril maar ook voor al je papier werk en natuurlijk je laptop. Dit maakt dat de leren laptoptassen van DSTRCT ideaal zijn voor gebruik.

DSTRCT online bij Leatherlicious

Bij Leatherlicious vind je de leren tassen uit de Business serie van DSTRCT. Deze serie heeft een ruime keuze in strakke leren businesstassen met meer dan voldoende ruimte voor een laptop, notitieblok en etui. Deze Business serie bestaat uit de de Wall Street Businessbags en de Fletcher Street Businessbags

De leren laptoptassen uit de Business serie zijn verkrijgbaar in drie kleuren CognacBrown en Black. De leren business laptoptassen van DSTRCT hebben allen ruimte voor diverse laptop groottes zoals 17, 15.6, 15.4 inch. De Fletcher Streetbusiness bag heeft ook een super leuke kleine tas waar een laptop in past van 13.3 Inch.  Door de ruime keus aan mooie leren businesstassen, is er voor iedereen wel het juiste formaat laptoptas.      

Wall Street Businessbags  

Het verschil tussen de leren laptoptassen van Wall Street is klein. Maar ieder design is anders. Zo heb je bij de Wall Street A4 Business Laptop twee voorvakjes met gespen erop.  

Goed-Wall-Street-17-Inch-CognacRbHu2Snft4b2X

DSTRCT

WALL STREET BUSINESS 

LAPTOPBAG 17 INCH COGNAC

Goed-Wall-Street-15-6-Inch-Brown3GWU2Op5oIrAU

DSTRCT

WALL STREET BUSINESS 

LAPTOPBAG 15,6 INCH BROWN

Goed-Wall-Street-15-4-Inch-Double-Black1KUa1nQcbpPob

DSTRCT

WALL STREET BUSNINESS 

LAPTOP 15,4 INCH DOUBLE BLACK

Goed-Wall-Street-A4-CognacdFNbNhrwQ7YIK

DSTRCT

WALL STREET A4 BUSINESS 

LAPTOPTAS COGNAC

 

Fletcher Street Business Bags

De Businessbags uit de Fletcher lijn hebben ook een aantal  laptoptassen voor vrouwen. Deze modellen zijn net wat sierlijker dan de mannen lijn. 

Goed-Fletcher-Street-businessbag-15-6-Inch-Cognac5Buz32ASmSjVG

DSTRCT

FLETCHER STREET BUSINESS 

LAPTOP 15,6 INCH COGNAC

Goed-Fletcher-Street-businessbag-13_3-Inch-BrownYU6o8dzC1z5wT

DSTRCT

FLETCHER STREET BUSINESS 

LAPTOP 13,3 INCH BROWN

GOEDgtaaYVku10kjW

DSTRCT

FLETCHER STREET WOMANS BUSINESS

LAPTOP 15.6 INCH BLACK

Goed-Fletcher-Street-Businessbag-17-Inch-Brown9Ht4Lvjq0eLvH

DSTRCT

FLETCHER STREET BUSINESS 

LAPTOP 17 INCH BROWN

  

De businesstassen van DSTRCT online

Leatherlicious heeft de totale Business collectie van DSTRCT online zodat voor iedereen een mooie leren business bag te vinden is. Mocht je nog vragen hebben over de collectie van DSTRCT, neem dan gerust contact met ons op! Mocht je op zoek zijn naar een tas die we niet online hebben staan, ook dan kun je met ons contact opnemen zodat we de tas voor je kunnen bestellen.

Wil je andere leren laptoptassen of businessbags zien, kijk dan vooral even rond op onze website! 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.