Long Handle en Long Handle Zip, wat is het verschil?

MYOMY DO GOODS heeft een prachtige collectie tassen genaamd My Paper Bag. Deze collectie bestaat uit leren tassen afgewerkt met een kartelrandje die naarmate je ze vaker draagt, nog mooier worden! De My Paper Bag lijn bestaat uit shoppers, laptoptassen, handtassen en schoudertasjes. De meest geliefde tas van MYOMY DO GOODS is de My Paper Bag Long Handle

De My Paper Bag Long Handle meest populair

Een van de meest favoriete modellen uit de My Paper Bag collectie is de My Paper Bag Long Handle. Het model My Paper Bag Long Handle is zeer geliefd omdat je deze tas voor iedere gelegenheid kunt gebruiken, zowel zakelijk als privé. Heerlijk ruime tas en het houten plankje op de bodem zorgt ervoor dat deze tas uitstekend rechtop blijft staan. Dit geeft overzicht in je Paper Bag en het is tevens prettig voor het opbergen van je papieren. Mocht je een laptop willen meenemen dan kun je die ook gewoon in deze My Paper Bag kwijt, de ruimte is in ieder geval aanwezig. Je begrijpt ondertussen misschien wel waarom de My Paper Bag Long Handle zo favoriet is bij iedereen; deze tas is niet alleen geschikt om te gebruiken voor een dagje shoppen, maar ook gewoon als je een stijlvolle business chick bent!

mpb-blond-zipLong-Handle-en-Long-Handle-Zip-wat-is-het-verschil-4OacFaMiRrW91iLong-Handle-en-Long-Handle-Zip-wat-is-het-verschil-1iwHQ3cgfuym12

Wat is nu het verschil tussen de My Paper Bag Long Handle en Long Handle Zip?

Aan de buitenkant zien de My Paper Bag Long Handles er precies hetzelfde uit. Even groot en even breed. Het grote verschil tussen de My Paper Bag Long Handle (€159.95) en de My Paper Bag Long Handle Zip (€179.95) is dat de Long Handle Zip een rits heeft om de tas bovenaan af te sluiten. Dit wordt aangeduid met het woord ZIP. Daarnaast heeft de My Paper Bag Long Handle Zip in de tas nog een extra opbergvakje met ritssluiting waar je losse spullen zoals sleutels en je telefoon in kunt opbergen.

De My Paper Bag Long Handle is dezelfde tas alleen kun je deze dus niet afsluiten met een rits en heeft deze geen extra opbergvakje binnen in de tas. Voor sommige mensen gaat de voorkeur juist uit naar de My Paper Bag Long Handle vanwege het ontbreken van de rits, hierdoor kun je soms net iets meer meenemen en je kunt er gemakkelijk bij.

Long-Handle-en-Long-Handle-Zip-wat-is-het-verschil-2GaeaKcuyZKe6x

Extra accessoires voor in je My Paper Bag Long Handle

In beide modellen heeft de tas een metalen ringetje waar je een klein binnentasje, de My Paper Bag Bag-in-Bag, in kunt bevestigen, dit om extra opbergvakjes te creëren voor kleine spullen. Ideaal dus voor bijvoorbeeld je sleutels, lipstick of telefoon, die je nu zeker weer terug gaat vinden! Vaak wordt de make up bag van MYOMY gebruikt voor het opbergen van kleine spulletjes. Zo'n mooi stoer leren make up tasje is leuk om als cadeau te geven mocht iemand al zo'n prachtige My Paper Bag Long Handle in bezit hebben. 

Long-Handle-en-Long-Handle-Zip-wat-is-het-verschil-3PvDFycYS6trZ0

Online kopen bij Leatherlicious

Shop de My Paper Bag Long Handle en Long Handle Zip bij ons eenvoudig online. Deze stoere My Paper Bag Long Handles van MYOMY DO GOODS vind je bij ons in alle kleuren. En ieder seizoen wordt er een trendkleur aan toegevoegd, zodat je ook met de meest geliefde tas trendy voor de dag kunt komen.

Neem snel een kijkje voor de totale My Paper Bag collectie of de totale collectie van MYOMY Do Goods.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.