My Black Bag MYOMY

De collecties van MYOMY (lees ‘’my-o-my’’) zijn ontworpen in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde Dutch Design talenten. De ontwerpen zijn zo samengesteld dat ze aansluiten op het vakmanschap van de fairtrade producenten in India en Mongolië, waar ieder exemplaar met de hand wordt gemaakt door trouwe ambachtslieden. Het resultaat: puur vakmanschap en met zorg gemaakt.

Designer Yvette van Eijndhoven heeft de My Black Bag collectie ontworpen. Het briljante idee voor deze collectie is ontstaan uit een probleem dat veel vrouwen waarschijnlijk delen: altijd op zoek naar net dat ene ding dat zich op de bodem van je tas bevindt in een overvolle tas. Om dit probleem elegant op te lossen, heeft Yvette van Eijndhoven een tas ontworpen met een opvallende rits aan de zijkant die je helemaal naar beneden kunt openritsen.

MY-Black-Bag-Blogb0f76eIMJqopX

Duurzaam gelooid leer uit Mongolië

De MY BLACK BAG’s worden met de hand gemaakt in Mongolië. Voor MYOMY is Mongolië, naast India, een nieuw productieland sinds 2015. Het leer is van uitzonderlijke kwaliteit door de extreme klimatologische omstandigheden: in de winter is het daar min 50 graden en in de zomer 30 graden boven nul, dit geeft de huid een grote dichtheid. Als het winter wordt, bedenkt de nomadenfamilie welke dieren de winter zeer waarschijnlijk niet zullen overleven. Deze dieren worden geslacht voor het vlees en de huiden worden gelooid. Het leer ondergaat een uniek en innovatief looiproces waarin het gebruik van schadelijke stoffen gelimiteerd wordt, zodat de veiligheid van mens, dier en milieu zoveel mogelijk wordt gewaarborgd. De lokale herkomst van het leer uit Mongolië is door een uniek vouchersysteem volledig transparant. 

De My Black Bag collectie bestaat uit drie modellen;

My little Black Bag black 

Dit is het kleine model uit de My Black Bag collectie van MYOMY. Een prachtig klein tasje dat je overdag graag bij je draagt om je belangrijkste spulletjes in mee te kunnen nemen maar is uiterst geschikt om als avondtasje te gebruiken. Deze tas heeft een opvallende rits die je aan beide kanten helemaal kunt openritsen. Dit geeft de tas een grotere opening zodat je gemakkelijk bij al je spullen kunt komen. € 129,95

MYOMY_MY_LITTLE_BLACK_BAG_BLACK_1_blog

My-little-black-bag-blog2D9a4scSt8HItQ

My little Black Bag White

De My Little Black Bag White is ook het kleine model uit de My Black Bag collectie, gemaakt van duurzaam Mongools superzacht schapenvacht. Een prachtig tasje, dat je als stijlvol avondtasje kunt gebruiken. Ook deze tas heeft een opvallende rits, die je aan beide kanten helemaal kunt openritsen. Dit geeft de tas een grotere opening en kun je heel gemakkelijk bij al je spullen. € 129,95

 MYOMY_MY_LITTLE_BLACK_BAG_WHITE_1blog

MYOMY_MY_LITTLE_BLACK_BAG_WHITE_2-blogw1bX2srkPDQB0

My Black Bag Shopper

De My Black Bag Shopper van MYOMY is een stijlvolle shopper met een uitneembaar binnentasje. Deze tas heeft een opvallende rits aan de zijkant die je helemaal naar beneden kunt openritsen zodat je ook bij de spullen helemaal onderin je overvolle tas kunt. Het briljante idee van Yvette van Eijndhoven. Een tas met schoonheid van binnen en van buiten. € 149,95

MYOMY_MBB_blog0WpJfCqMyebyx

MYOMY Flower of life

Aan iedere My Black Bag shopper hangt de MYOMY Flower of Life, hieronder de betekenis van MYOMY achter de Flower of Life.

"This symbol of ancient wisdom reminds us that everything is connected and we all have our unique place within the unity we form together. The Flower of Life is a symbool of sacred structures and life which was studdied in depth by Leonardo da Vinci. The part of the Flower of Life which you will find in our logo is the heart of the symbol, named 'Seed of Life'."

Flower-of-life-MYOMYxwLSGHl75fuRa 

logoVin4sw0TaZeAG

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.