MY PAPER BAG SALE OF UITVERKOOP

Ben je op zoek naar een My Paper Bag of andere leren tas van MYOMY DO GOODS in de uitverkoop? Dan zul je waarschijnlijk al hebben gemerkt dat je favoriete tas bijna niet in de sale te vinden is. Dit heeft er onder andere mee te maken dat fairtade en duurzaamheid belangrijke onderdelen zijn in de filosofie van Fashion House MYOMY, het bedrijf achter de welbekende My Paper Bag.

Duurzaam en Fairtrade filosofie van MYOMY

  • Duurzaamheid en fairtrade betekenen in dit geval ook dat de hele keten een eerlijk bedrag verdient aan het product
  • Alle producten van MYOMY worden fairtrade gemaakt in India
  • Elke verkochte leren MYOMY tas of accessoire creëert een nieuwe kans op menswaardig bestaan voor mensen die dit het hardst nodig hebben in India. 
  • Elke gecreërde baan betekent voedsel, opleiding en gezondheidszorg voor een hele familie.
  • De tassen worden gemaakt van duurzaam gelooid eerlijk verkregen leer. Lees hierover alles in ons blog de leersoorten van MYOMY
  • Daarbij werkt MYOMY DO GOODS met een doorlopende 'never out of stock' collectie. De tassen die in deze collectie zitten, gaan niet in de sale omdat deze producten niet seizoensgebonden zijn. 

 

De collecties van MYOMY, waaronder de My Paper Bag, worden met liefde gemaakt en bewerkt. De leren accessoires worden met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. MYOMY wil graag mooie producten maken en tevens bijdragen aan een betere wereld. Deze gedachten geven misschien ook wel aan dat je niet heel veel My Paper Bag’s of andere leren tassen en accessoires van MYOMY DO GOODS in de sale zult vinden.

Dus met de aanschaf van een My Paper Bag of andere MYOMY tas of accessoire draag je bij aan een betere wereld op het gebied van mens en milieu zodat je met trots je nieuwe tas kunt dragen! MYOMY DO GOOD! 

My Paper Bag en MYOMY SALE

Sommige seizoenskleuren en uitlopende modellen van de My Paper Bag of varianten uit een andere collectie van MYOMY DO GOODS gaan af en toe wel in de sale. Ook bij Leatherlicious! Wil je dus heel graag een My Paper Bag of andere tas van MYOMY in de sale kopen? Ga dan snel naar MYOMY SALE en scoor jouw favoriete item met korting. Wees er wel snel bij want deze tassen zijn erg gewild! 

Kortingsacties bij Leatherlicious

Ook hebben we bij Leatherlicious regelmatig leuke kortingsacties zodat je een nieuw exemplaar ook met een leuke korting kunt kopen. Wil je op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, schrijf je in op onze nieuwsbrief of volg ons via Facebook of Instagram zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van aanbiedingen en SALE van MYOMY. 

Bekijk het complete aanbod van MYOMY

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.