Nieuwe collectie van Merel by Frederiek

Het bijzondere aan Merel by Frederiek is het verhaal achter het merk. Bij het kopen van een tas steun je direct de Merel Munt Foundation. Dit is een foundation die graag een steentje wil bijdragen aan het welzijn en geluk van meervoudig gehandicapte kinderen en jongvolwassen. De Merel Munt Foundation organiseert daarom jaarlijks een tweetal Merel Munt dagen. Dit is een prachtig initiatief van Frederiek Waninge aangezien dit anders voor velen niet mogelijk was geweest.

Merel by Frederiek heeft een prachtige nieuwe collectie uitgebracht. Nieuwe leren handtassen, clutches en schoudertassen voor het winterseizoen en helemaal nieuw in de collectie is de prachtige zwarte rugzak. Wat leuk is aan de nieuwe collectie van Merel by Frederiek is dat er met een aantal mooie warme kleuren van dit seizoen is gewerkt zoals zwart, cognac, blauw en grijs. Deze kleuren zijn ideaal te combineren met jouw nieuwe outfit.

Dit vinden wij een van de pareltjes uit de nieuwe collectie van Merel by Frederiek!

 

 Blanket Bag Merel by Frederiek

Wij vinden dit een van de pareltjes uit de nieuwe collectie omdat deze tas een draagcomfort heeft in de hand, schouder of crossbody. Doordat je zelf kunt beslissen hoe je de tas draagt kun je de Blanket Bag voor diverse gelegenheden gebruiken.

‘’The bigger the bag, the better it gets’’ 

RUSTIC-STONESFEER-1BROWNIEokAJ8Ws3Y2nRJ 

 

Pemba Bag Merel by Frederiek

De Pemba Bag is zeker een favoriet bij de dames. Het ideale formaat tas waar al je belangrijke essentials inpassen zoals je lipstick en portemonnee. Deze chique schoudertas kun je eindeloos combineren met iedere look, kortom dit de ideale tas voor dit nieuwe seizoen!

GREYBLUEyiWEQFla84PIRBROWNmvSR9NRTTq3Ba

 

Trotter Bag Merel by Frederiek

Wauw de Trotter Bag is verkrijgbaar in drie prachtige seizoenskleuren. De kleuren geven een warme maar vooral stijlvolle look. Bij de tas wordt een verstelbare schouderband geleverd zo kun je zelf beslissen hoe je de tas draagt. Ideaal toch?

trotterrSFEERRzlaBXPW0kZiKntrotter123gZvpucwkkx5Fp

 

Veel vrouwen herkennen het, zonder tas ga je de deur niet uit. Zonder tas voel je je niet compleet. Dat klopt ook aangezien al de belangrijke essentials van een vrouw in haar tas zitten. Daarom is het belangrijk een mooie tas uit te zoeken die echt bij jouw identiteit past! De buitenkant zegt wat je wilt zijn en de binnenkant wat je bent.

Vind je het lastig om te kiezen tussen al dat moois en kun je wel advies gebruiken bij het vinden van de perfecte leren tas? Neem gerust contact met ons op wij helpen je graag! Via de mail: info@leatherlicious.nl of telefonisch 030-2270668

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.