Onze favoriete festivaltasjes

 

Het festivalseizoen is in volle gang. Die heerlijke warme dagen met een koud drankje in je hand, je beste vrienden en vriendinnen aan je zij, de leukste muziek én je mooiste outfit. Beter kan niet! Toch missen we hier een hele belangrijke toevoeging. Namelijk, de festivaltasjes! Die zijn AB-SO-LUUT niet te missen. Festivaltasjes laten je stralen, helpen je een handje als je even niet meer weet waar je al je spullen moet laten en zorgen ervoor dat je alles wat je nodig hebt, ook echt veilig bij je draagt.

Omdat wij festivaltasjes zo belangrijk vinden, bedachten wij ons dat het natuurlijk ook super leuk is voor onze trouwe shoppers, om een aantal van onze favorieten te laten zien. Al benieuwd? Lees snel verder en ontdek jouw nieuwe favoriete festivaltas!

My Boxy Bag Camera Bag

Één van mijn eigen favoriete festivaltasjes is de My Boxy Bag Camera Bag van MYOMY. Dit festivaltasje ziet er supergaaf uit en is beschikbaar in meer dan vijf verschillende kleuren! Het allergaafste is nog dat twee van deze My Boxy Bag Camera Bag ook nog een hele mooie anaconda print hebben! Dit tasje van MYOMY do goods is precies het goede formaat als je op zoek bent naar een kleinleren festivaltasje. Je kan de My Boxy Bag Camera Bag crossbody, over je schouder maar ook door je riem dragen! Hoe handig is dat.

myboxybagcamerabag_image

MYOMY-heuptasje

myboxybagcamerabag_image3

Como en Costa

Ook van het merk Legend hebben we dit jaar een aantal leuke festivaltasjes. De Como en de Costa behoren zeker tot onze favorieten! Beide schoudertasjes hebben precies genoeg ruimte voor al jouw belangrijke spullen en zijn beschikbaar in meerdere mooie kleuren. De tasjes van Legend hebben vrij veel ruimte, dit komt doordat er in elke tas drie verschillende vakken zitten die apart van elkaar afgesloten kunnen worden, om vervolgens afgesloten te worden met de hoofdrits. Genoeg ruimte dus om je spullen veilig op te bergen én het is ook nog eens een super mooie festivaltas!

 como_l_moss_02_bewerkt

como_l_moss_v2

Wax Lane Backpack

Vind je het nou stiekem heel erg vervelend om zo’n festivaltasje de hele tijd crossbody of over je schouder te dragen? Dan is de Wax Lane Backpack van DSTRCT precies wat jij zoekt. Naast alle schoudertasjes en heuptasjes voor bedachten wij dat het eigenlijk ook gaaf is om gewoon met een mini rugzakje naar een festival te gaan! Deze rugzak van DSTRCT is klein en super handig in gebruik. De rugzak is ruim genoeg voor al je belangrijke spullen en wordt veilig afgesloten met een rits.

dstrct-wax-lane-backpack-cognac-voorkant_bewerkt

 My Carry Bag Festival Mix Anaconda Hunter Waxy

MYOMY heeft een nieuw type tasje. En mocht dat nou net de tas zijn die perfect is voor het festival seizoen! Het gaat namelijk over de My Carry Bag Festival Mix Anaconda Hunter Waxy. Dit leuke festivaltasje is super stijlvol en schattig. Het tasje kan om je riem, over je schouder en crossbody. De My Carry Bag Festival straalt en zodra jij het meeneemt, zorgt het ervoor dat jij ook straalt!

 my_carry_bag_festival_mix_anaconda___hunter_waxy_black_front_80811708ch9eHCfcWgzPpuQ

my_carry_bag_festival_mix_anaconda___hunter_waxy_original_front_80811809ch

Sparkling Hazy Bag

Merel By Frederiek zit er dit jaar natuurlijk ook bij! Ondanks dat we daar geen nieuwe collectie meer van krijgen, hebben we nog wel de leukste leren festivaltasjes! Zoals de Sparkling Hazy Bag. Dit super stralende en schattige festivaltasje van Merel By Frederiek is top voor een leuke dag. Het tasje is makkelijk te dragen en heeft ook nog eens genoeg ruimte! Je voelt je sprankelend als je met dit festivaltasje de deur uit gaat. Merel By Frederiek heeft nog veel meer leuke leren festivaltasjes dus neem sowieso even een kijkje op onze site!

 sparkling_hazy_bag_col-_bronze

 Cocktails Bag

Ook MyK Bags is van de partij in deze blog over onze favoriete festivaltasjes. De Cocktails Bag van MyK Bags is namelijk niet te missen. Net als Merel By Frederiek heeft Myk Bags nog vele andere leuke leren festivaltasjes, toch is de Cocktails Bag echt één van onze favorieten. Het festivaltasje is in verschillende kleuren beschikbaar en beschikt over genoeg ruimte. Geniet van je Cocktails (of gewoon een biertje/wijntje) terwijl je tegelijkertijd geniet van een stralend gevoel door de Cocktails bag!

denim-cocktails-va 

Portland Road Clutch

Last but zeker not least, de Portland Road Clutch van DSTRCT! Dit festivaltasje is gemaakt van super fijn en zacht leer. Het tasje van DSTRCT heeft genoeg ruimte voor al jouw spulletjes en zorgt ervoor dat je kan genieten op je festival zonder je zorgen te maken over je spullen!

 dstrct-portland-road-clutch-grey-voorkant

Ben je al helemaal enthousiast geworden door al deze fantastische tasjes? En ben je benieuwd welke tasjes we nog meer in petto hebben? Kijk dan verder online bij de leren festivaltasjes en kies jouw perfecte tasje uit voor dit festival seizoen.

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.