Positive Icons campagne MYOMY

Wil jij graag kans maken op een reis naar India? MYOMY daagt iedereen, met een MYOMY tas, uit om te laten zien wat jou een Positive Icon maakt. Heb je al een tas van MYOMY of ga je er snel eentje aanschaffen en wil je meedoen? Hieronder lees je alles over deze mooie Positive Icon movement om kans te maken op een reis naar India. 

Wat is een Positive Icon?

Misschien is je al opgevallen dat veel mooie foto's van MYOMY tassen op social media worden gepost. Dit zijn posts van mensen zoals jij en ik die hun verhaal delen. Mocht het je nog niet zijn opgevallen, ga dan naar Instagram en zoek naar #positiveIcons. De foto's die je hier ziet zijn foto's van Positive Icons, degenen die meedoen aan de Positive Icon movement. 

Iedereen kan een Positive Icon zijn. Positive Icons zetten hun unieke talent, kwaliteit of verhaal in om een positief verschil te maken in de wereld. Of je nu kiest voor duurzame mode of het delen van je grote glimlach op straat, iedere actie telt.

Positive-Icons-I-AM_1fIMWFWMuwo7Zm

De Positive Icons Movement

MYOMY DO GOODS streeft naar een wereld waarin mooie leren producten samengaan met een betere wereld. Met elkaar kunne we deze positieve impact vergroten en met elkaar kunnen wij de wereld in beweging brengen. Verhalen met elkaar delen en elkaar inspireren. Dat is waar de Positive Icons Movement van MYOMY DO GOODS voor staat.

MYOMY daagt daarom ook iedereen met een MYOMY tas uit om te laten zien wat jou een Positive Icon maakt. 

Ben jij klaar om jouw verhaal te delen en de wereld om je heen te inspireren? Wil jij kans maken op iconische prijzen? Wil jij volgend jaar met MYOMY naar Iconisch India vliegen? Doe dan mee met de Positive Icons Movement. 

Hoe doe je mee?

#1 Maak een foto met jouw MYOMY tas, heb je nog geen tas van MYOMY, kijk dan bij ons online bij de MYOMY collectie.

#2 Vul de zin “I AM… AND I DO GOOD” in met eventuele toelichting.

#3 Deel dit via mail positiveicons@myomy.nl of sociale media met de hashtags #MYOMYdogoods #PositiveIcons 

 

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.