Sinterklaas cadeautips

De winkels liggen inmiddels alweer vol met heerlijke pepernoten, marsepein en chocoladeletters. De reclames over het Sinterklaasjournaal zijn niet te missen. Afgelopen weekend is Sinterklaas zelf ook in Nederland aangekomen. Dat betekent dat pakjesavond er bijna aankomt!

De mooiste Sinterklaascadeautjes vind je bij Leatherlicious. Hieronder hebben wij een prachtige selectie gemaakt uit ons brede assortiment leren tassen en accessoires speciaal voor jou! Of je nou op zoek bent naar een cadeautje tot €50,- of een cadeau van €150,- Leatherlicious heeft het allemaal.

Tip: Een leuke extra die wij aanbieden is de gratis inpakservice. Zo krijg jij of jouw geliefde, vriend of familielid het echt als een cadeautje thuisgestuurd.

Hier vind je een kleine selectie tassen en accessoires van Nederlandse topmerken bij ons online.

Wil je meer leuke cadeautips zien klik dan hier.

Cadeaus tot €50,-

xworks-makeupgiftboxcOFmZ7omHUA3smyomy-makeupd3zKsHUts5xIR

Cadeaus tot €100,-

 costaamakeup-fabienne-chapotq5MaGIK0v7JZCwallet-mpbviTmlxvSKGCO5

Cadeaus tot €150,-

 philippe-bagjNPkyOyINEbsidallas69LbZfr68Ffy2letoile-bagBfdNedcEx32Xu

Cadeaus vanaf €150,-

 aktetascarryymR1wO2ftQ27Idgoede5Vf5hmFzIxaf9

Blijf je het toch lastig vinden een keuze te maken uit ons brede assortiment? Dan is wellicht een Leatherlicious cadeaubon een goede uitkomst. Zo kan diegene zelf een hippe, stoere of stijlvolle leren tas of accessoire uitkiezen uit ons brede assortiment. De cadeaubon is onbeperkt geldig en kan worden verzilverd op alle artikelen in de online shop van Leatherlicious. Wij pakken de cadeaubon voor je in, zodat je met een mooi cadeautje kunt verschijnen.

 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.