Spring / Summer 2015 Merel by Frederiek

De Spring / Summer collectie 2015 van Merel By Frederiek is echt geweldig mooi!

Stoer, chic en een beetje rock & roll, dat zijn de tassen uit de Blue Indigo collectie. Speels en vrolijk is de Lipstick Pastel collectie en basic chic met bijzondere kleursamenstellingen is de Mexican Cowboy collectie. Zijn jullie net zo enthousiast als wij? 

Frederiek Wanninge, oprichtster en designer van het label Merel by Frederiek, heeft dit seizoen weer een prachtige collectie gelanceerd in diverse stijlen, waardoor het aanbod oneindig is. 

Lipstick Pastel

Happy Summer! Het echte zomerse gevoel krijg je als je de Lipstick Pastel collectie ziet. Met de tassen uit deze collectie kom je stralend voor de dag in eindeloos verschillende combinaties. De tassen zijn uitgevoerd in Italiaans leer of suède in prachtige pasteltinten. Tevens vind je hier een aantal geweldige XL tassen voor een dagje naar het strand of voor een picknick in het park. Zoals bijvoorbeeld de Babylon Baby Bag Clear Water.

243B8312-LIPSTICK-RGB-KROPLL-Blog

Babylon-Baby-Bag_-Clear-Water-blog_1sRGEhKn1LiA31

Blue Indigo

Met een nieuw sprankelend seizoen vol feest & festival en terras & strand mogen de tassen en accessoires uit de Blue Indigo collectie van Merel by Frederiek niet ontbreken! Deze tassen zijn uitgevoerd in Italiaans leer of camouflage suède in prachtige blauwtinten.

243B8428-INDIGO-RGB-KROPLL-BlogbI5sPUmngkfYR

Pretty-Please-Bag-Blue-Indigo-Blogd6NBwms24bm8B

Op Fashionlab.nl vind je een mooie review van deze Pretty Please Bag Blue Indigo "Dit is de ideale tas voor elke gelegenheid"   Deze tas is overigens ook nog in prachtige pasteltinten verkrijgbaar, inclusief een prachtige tassenhanger in speelse zomerse uitvoering en dat voor maar liefst € 149,95!

 

Mexican Cowboy collectie

Tijdens de dagen dat je dit seizoen in 'basic chic' voor de dag wilt komen, vraagt jouw Mexican Cowboy de aandacht. Deze lijn bestaat uit prachtige tassen met bijzondere kleursamenstellingen uitgevoerd in hoogstaand Italiaans leer.

243B8514-MEXICO-RGB-KROP-Blog

New-York-Apple-Bag-col-Chamois-blogCDvqgifcEN7CF

Naast deze prachtige tassen zijn er ook nog prachtige kleine tasjes. Handig voor om je schouder tijdens een dagje stad en stijlvol en tijdens een zomers event of festival waarbij je jouw handen graag vrij wilt hebben maar toch je essentials wilt meenemen! 

Speed-date-Bag-col-SafariLL-BlogOfM2LDvWi6oWE

Speed-date-bag-col-ChocolateLLBlogv6qYcu2Xx3pnT

En wist je dat je bij aankoop van een tas of andere accessoire van Merel by Frederiek je direct de Merel Munt Foundation steunt?! Deze foundation zet zich in voor het geluk van het gehandicapte kind en jong volwassenen. 

 

Klik hier voor de totale collectie van Merel by Frederiek! 

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.