Welke portemonnee past bij mij?

Een leren portemonnee is een echte must voor vrouwen. We willen ons geld natuurlijk niet laten slingeren en bergen het daarom op in een mooie portemonnee. Zo kunnen we er snel bij tijdens een dag in de stad of tijdens het boodschappen doen. Het verschilt per vrouw of je op zoek bent naar een kleine en compacte portemonnee of naar een iets grotere portemonnee. Ook is het soms lastig welke maat of kleur portemonnee het beste bij je past. Wij helpen je graag met het vinden naar de juiste portemonnee voor jou. Wat je voorkeuren ook zijn, bij Leatherlicious zit jouw perfecte leren portemonnee er altijd tussen!

Kleine leren portemonnee

Heb je dagelijks pasjes bij je in je tas? Dan is het handig als je een compacte, kleine portemonnee aanschaft die je makkelijk in je tas kan opbergen. Als je leren portemonnee een klein formaat heeft, dan is het geen probleem dat hij iedere dag in je tas zit! Je hebt er geen last van en hij zit niet in de weg, maar je hebt toch je belangrijke pasjes bij de hand. In de meeste kleine portemonneetjes zitten een aantal insteekvakken voor je pasjes en twee vakken voor je briefgeld. Zo kun je al je benodigde geldzaken meenemen.

Wanneer is een kleine leren portemonnee perfect voor jou?

Heb je vaak losse pasjes, muntjes en briefgeld in je tas rondslingeren, maar is je tas zo vol dat een grote portemonnee geen optie is? Dan is een kleine leren portemonnee perfect voor jou! Ook is dit formaat portemonnee ideaal om mee te nemen in een avondtasje. In een klein tasje heb je natuurlijk minder ruimte, maar wil je nog wel het overzicht bewaren. Met dit leren accessoire krijg je weer wat overzicht in al jouw tassen van elk formaat, dat is wel zo fijn!

Mimi Purse Fabienne Chapot

De Mimi Purse is een mooi en klein leren portemonneetje uit de collectie van Fabienne Chapot. Dit leuke kleine portemonneetje is verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Deze handige leren portemonneetjes zijn handig om even snel in je tas te stoppen. De Mimi Purse beschikt over 4 vakjes in totaal, zo kun je alle benodigde kleine spulletjes meenemen.

blog-mimi-purse-1blog-mimi-purse-black-1

blog-mimi-purse-kwast-1

Kieke S X Works

Dit leren portemonneetje is een handig en klein portemonneetje om snel even mee te nemen. De Kieke S portemonnee van X Works beschikt over alle vakjes die een grote portemonnee ook zou hebben, alleen dan in een kleiner portemonneetje. In de Kieke S portemonnee kun je dus al je muntjes, belangrijke pasjes en briefgeld kwijt. Dit leuke leren portemonneetje van X Works is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, zo zit er altijd wel de perfecte keuze voor jou tussen.

kieke-sandWelke-portemonnee-past-bij-mij-8a3ZemCwiMrKe7Welke-portemonnee-past-bij-mij-2ang51pLDCU30N

Grote leren portemonnee

Vind je het fijn om iedere dag pasjes, muntgeld en briefgeld bij je te dragen? Dan is het natuurlijk handig als je een grotere leren portemonnee aanschaft die ruimte biedt voor al jouw spulletjes. Hierin zitten insteekvakjes speciaal voor je pasjes, een ritsvak voor muntgeld en insteekvakken voor je briefgeld. Als je je leren portemonnee dagelijks gebruikt is het handig als je een neutrale kleur aanschaft zodat hij bij iedere outfit past. Je raakt er dan ook minder snel op uitgekeken. De grote portemonnee is ook niet voor niets een van de meest populaire modellen!

Wanneer is een grote leren portemonnee perfect voor jou?

Je kent het wel: van die moeders die rondlopen met voor jouw gevoel veel te grote portemonnees. Maar misschien is dat zo gek nog niet? Heb jij veel te veel pasjes, muntjes en briefgeld rondslingeren en wil je hier graag een overzichtje in? Dan is een grote leren portemonnee perfect voor jou! Je kunt al je pasjes ordenen, je muntgeld in een apart ritsvakje stoppen zodat het niet rondslingert door je leren portemonnee en ook nog je briefgeld ordenen hoe jij maar wilt. 

My Paper Bag Wallet Ostrich

De My Paper Bag Wallet is een grote portemonnee uit de collectie van MYOMY DO GOODS. Deze handige leren portemonnee is verkrijgbaar in de kleuren rood en zwart. In deze ruime leren portemonnee kun je al je geldspullen kwijt.

blog-purse-myomy-1blog-purse-myomy

Homer Wallet

De Homer Wallet van Merel by Frederiek is ook een mooie en grote leren portemonnee. De Homer Wallet beschikt over meerdere vakjes zodat je al je briefgeld, muntgeld en pasjes erin kwijt kunt. De Homer Wallet is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en printjes. Er zit dus voor iedereen wel wat tussen.

blog-purse-merel-by-2-1blog-purse-merel-by-1-1

blog-purse-merel-by-3

 

Purse Spendit MyK Bags

 Een andere ruime portemonnee, is de Purse Spendit van MyK Bags. Deze luxe portemonnee beschikt over meerdere vakken waar jij al je pasjes, briefgeld en muntgeld in kunt opbergen. Bij de Purse Spendit zit ook een polsbandje waardoor je de portemonnee ook stijlvol als clutch kunt dragen! 

blog-purse-spendit-1gxOClJrQ2izP6blog-purse-spendit-2-1

 

X Works Portemonnee Niene L Raider Croco

Deportemonnee Niene L Raider van X Works is een grote leren portemonnee waar je veel spullen in kwijt kunt. Deze leren portemonnee beschikt over een ritsvakje, insteekvakjes en compartimenten voor al je briefgeld. Al met al kun je alles in de Niene L Raider portemonnee kwijt. De leren portemonnee beschikt ook over een polsbandje zodat je deze ook nog als clutch kunt dragen, ideaal! 

blog-x-works-1-1blog-x-works-2

Leren portemonnees shoppen bij Leatherlicious

Al met al is een leren portemonee echt iets wat iedereen zou moeten hebben! Staat hier jouw perfecte portemonnee nog niet tussen? Neem dan een kijkje bij alle leren portemonnees!

Kan je nog meer advies gebruiken over welke portemonnee het beste bij jou past? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen je graag!

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.