Cadeauservice

Heb jij jouw unieke handgemaakte tas of accessoire gevonden? Of maak jij graag iemand anders blij met een prachtige leren tas of accessoire van Leatherlicious? We maken van elke bestelling een prachtig cadeau. Leuk om zelf uit te pakken of om iemand mee te verrassen. 

Leatherlicious streeft er naar om klanten zo goed mogelijk te helpen door extra persoonlijke service te bieden. Onze prachtige tassen en accessoires worden daarom altijd als een cadeautje ingepakt. 

WIE MAG HET UITPAKKEN?

Wil jij iemand verrassen? Dan ben je bij Leatherlicious aan het juiste adres! Wij hebben prachtige leren tassen en accessoires voor mannen en vrouwen van diverse merken. Je kunt het cadeau rechtstreeks laten bezorgen aan degene voor wie het bestemd is. De factuur wordt per mail naar jou verstuurd en in de verzenddoos wordt de pakbon toegevoegd met daarop de naam van het artikel zonder prijzen. Mocht je nog een cadeauboodschap willen meesturen, laat het ons weten en wij gaan het voor je regelen. 

Met veel liefde zorgen wij ervoor dat je blij wordt van een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders waar je lang veel plezier van hebt. Online shoppen bij Leatherlicious is altijd een feest! Wij worden #blijvangeven en jij #blijvankrijgen