VERZENDEN EN BEZORGEN

 

 

Je pakket wordt in Nederland bezorgd door PostNL.  

 

Uit voorraad leverbaar

We kunnen heel veel producten direct uit voorraad leveren en daarvoor gelden de volgende flexibele bezorgopties: 

  • Als je voor 16:00 uur bestelt, wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden.

 

  • Je hebt de gelegenheid om zelf de dag met bijbehorend tijdstip van bezorgen te kiezen. 

 

  • Je haalt het pakket op bij één van de ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland. Onder andere bij Albert Heijn, Bruna, Jumbo en Primera. 

 

  • Extra vroeg ophalen, je kunt zelf je pakket extra vroeg ophalen op ruim 400 locaties in Nederland, van dinsdag tot en met zaterdag, vanaf 8.30 uur. Hiervoor betaal je een kleine toeslag van € 2,-

 

  • Avondbezorging, je kunt je pakket zelf ’s avonds in ontvangst nemen. Van dinsdag tot en met vrijdagavond bezorgt PostNL het pakket tussen 18.00 en 21.30 uur thuis aan de deur. Hiervoor betaal je een kleine toeslag van € 2,-

 

Levertijd 2 tot 4 dagen

Voor producten waarvoor een levertijd van enkele dagen geldt, wachten we nog op een levering van onze leverancier. Dit betekent dat je geen extra bezorgopties kunt aangeven online. Mocht je toch heel graag op een bepaalde dag jouw bestelling willen ontvangen, neem dan gewoon even met ons contact op, dan kunnen we kijken wat we voor je kunnen doen. 

 

Verzendkosten

Gratis voor alle verzendingen binnen Nederland en België.

Verzenden naar

   

Nederland & Belgie

Gratis

 

Europa

€ 9,95

 

> Europa

€ 19,95

 

 

N.B. als de ontvanger zich niet in het land van de verzending bevindt, is de ontvanger zelf aansprakelijk voor de eventueel verschuldigde omzetbelasting en/of invoerrechten.

 

RUILEN EN RETOURNEREN

Retourneren bij Leatherlicious is gratis binnen Nederland en is mogelijk binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling. 

Lees alles over de instructies om te ruilen en retourneren bij Leatherlicious.