Fletcher Street Womens Business Laptop Bag 15,4 inch Black Anaconda DSTRCT

Deze super modieuze Fletcher Street Womens Workingbag van DSTRCT is perfect om mee te nemen naar...meer
"Fletcher Street Womens Business Laptop Bag 15,4 inch Black Anaconda DSTRCT"

Deze super modieuze Fletcher Street Womens Workingbag van DSTRCT is perfect om mee te nemen naar je werk. Alles wat je nodig hebt past er in. Je kan er een laptop van 15,4 inch in kwijt en ook je tablet. Verder zitten er veel vakjes in en aan de achterkant een groot ritsvak. Deze mooie werktas van DSTRCT is gemaakt van rundleer en heeft lange hengsels waarmee de tas perfect over je schouder valt. Deze stoere werktas is door zijn zwarte kleur niet alleen stoer maar ook nog eens chic. De Fletcher Street Womens Workingbag van DSTRCT is perfect om mee te nemen naar business afspraken of gewoon naar je werk en is ook nog eens heel stijlvol. Je kan deze werktas over je schouder dragen of crossbody doormiddel van de verstelbare schouderband!

Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie.  DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. Kies voor DSTRCT. Kies voor kwaliteit.  Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.                   

Verdere links naar "Fletcher Street Womens Business Laptop Bag 15,4 inch Black Anaconda DSTRCT"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas
Merk DSTRCT
Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT?...meer
DSTRCT

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT? Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen voor met name heren heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie. Deze collectie bestaat uit prachtige shoppers, clutches en hobo tassen gemaakt van suéde met een anaconda profiel. Hierdoor krijgen de tassen een extra mooie uitstraling en door de finish zijn de tassen minder kwetsbaar. De Portland Road collectie bestaat uit crossbody tassenshoppers en schoudertassen die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Daarnaast heeft DSTRCT een nieuwe lijn uitgebracht en dat zijn de leren Riversidetassen. Deze lijn bestaat uit prachtige leren A4 shoppers en A4 backpacks. In deze leren tassen zit een speciaal vak voor je laptop zodat je je laptop extra veilig mee kan nemen naar je werk. De Riverside tassen zijn gemaakt van runderleer en hebben een stijlvolle uitstraling. Bekijk hieronder alle leren tassen van DSTRCT op Leatherlicious.nl

Verdere artikelen van DSTRCT