Portland Road Shopper M Grey DSTRCT

De Portland Road Shopper M Grey is een prachtige tas uit de collectie van DSTRCT. De...meer
"Portland Road Shopper M Grey DSTRCT"

De Portland Road Shopper M Grey is een prachtige tas uit de collectie van DSTRCT. De shopper is een kleinere versie van de Portland Road Shopper L. Door het mooie anaconda profiel op de suéde stof springt deze Portland Road Shopper van DSTRCT ver boven alle andere tassen uit. De finish die op de suéde shopper van DSTRCT is toegevoegd zorgt ervoor dat de shopper minder kwetsbaar is. De Shopper heeft een hoofdvak, ritsvak én een aantal insteekvakjes. Je kan er dus genoeg in kwijt! Deze mooie Portland Road Shopper M Grey van DSTRCT draag je door middel van de lange hengsels over je schouder, je kan de tas natuurlijk ook in je hand dragen.  

Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie.  DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. 

Verdere links naar "Portland Road Shopper M Grey DSTRCT"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: grijs
leersoort: Suede
tassoort: Shopper
Merk DSTRCT
Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT?...meer
DSTRCT

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT? Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen voor met name heren heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie. Deze collectie bestaat uit prachtige shoppers, clutches en hobo tassen gemaakt van suéde met een anaconda profiel. Hierdoor krijgen de tassen een extra mooie uitstraling en door de finish zijn de tassen minder kwetsbaar. De Portland Road collectie bestaat uit crossbody tassenshoppers en schoudertassen die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Daarnaast heeft DSTRCT een nieuwe lijn uitgebracht en dat zijn de leren Riversidetassen. Deze lijn bestaat uit prachtige leren A4 shoppers en A4 backpacks. In deze leren tassen zit een speciaal vak voor je laptop zodat je je laptop extra veilig mee kan nemen naar je werk. De Riverside tassen zijn gemaakt van runderleer en hebben een stijlvolle uitstraling. Bekijk hieronder alle leren tassen van DSTRCT op Leatherlicious.nl

Verdere artikelen van DSTRCT