Wax Lane Mens Wallet Billfold DSTRCT

Een stijlvolle leren portemonnee uit de Wax Lane serie van DSTRCT. Deze portemonnee is voorzien...meer
"Wax Lane Mens Wallet Billfold DSTRCT"

Een stijlvolle leren portemonnee uit de Wax Lane serie van DSTRCT. Deze portemonnee is voorzien van een high-tech folie dat het uitlezen van de persoonlijke gegevens via de RFID-chip op pasjes volledig blokkeert. Zo zijn en blijven jouw gegevens beschermd. Omdat er tegenwoordig gebruik wordt gemaakt van contactloos betalen is dit onmisbaar. De Billfold Wallet is voorzien van 3 creditcardvakjes, 2 steekvakken, een muntgeld vak en 2 papiergeldvakken. De Billfold portemonnee biedt veel ruimte voor uw pasjes, papiergeld en munten. Door het mooie leer en de gave kleur cognac geeft de portemonnee een chique uitstraling. 

 

DSTRCT is een mooi en tegelijkertijd ook stoer Nederlands merk dat stijlvolle functionele tassen ontwerpt voor zowel mannen als vrouwen. De tassen van DSTRCT hebben een mooi strak design en door de finishing touch zijn de tassen een stuk minder kwetsbaar. DSTRCT laat graag zien dat de tassen met de allerbeste zorg en de grootste aandacht worden gemaakt. DSTRCT maakt zijn tassen van het beste kwaliteitsleer én houdt ook nog rekening met goede leefomstandigheden. Kies voor DSTRCT. Kies voor kwaliteit.

 

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

Verdere links naar "Wax Lane Mens Wallet Billfold DSTRCT"
Eigenschappen inzienmeer
kleur: cognac, zwart
leersoort: Runderleer
accessoiresoort: Portemonnee
geschikt voor: Heren
Merk DSTRCT
Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT?...meer
DSTRCT

Ben jij op zoek naar een mooie nieuwe leren businesstas, shopper of clutch van DSTRCT? Leatherlicious heeft prachtige leren tassen van DSTRCT online voor zowel mannen als vrouwen. Naast prachtige leren laptoptassen voor met name heren heeft DSTRCT ook een prachtige collectie damestassen zoals de Portland Road collectie. Deze collectie bestaat uit prachtige shoppers, clutches en hobo tassen gemaakt van suéde met een anaconda profiel. Hierdoor krijgen de tassen een extra mooie uitstraling en door de finish zijn de tassen minder kwetsbaar. De Portland Road collectie bestaat uit crossbody tassenshoppers en schoudertassen die beschikbaar zijn in verschillende kleuren. Daarnaast heeft DSTRCT een nieuwe lijn uitgebracht en dat zijn de leren Riversidetassen. Deze lijn bestaat uit prachtige leren A4 shoppers en A4 backpacks. In deze leren tassen zit een speciaal vak voor je laptop zodat je je laptop extra veilig mee kan nemen naar je werk. De Riverside tassen zijn gemaakt van runderleer en hebben een stijlvolle uitstraling. Bekijk hieronder alle leren tassen van DSTRCT op Leatherlicious.nl

Verdere artikelen van DSTRCT