Bag Cityhopper Black Myk Bags

De Cityhopper Black is een prachtige leren handtas waar je mee gezien wilt worden. Deze tas van...meer
"Bag Cityhopper Black Myk Bags"

De Cityhopper Black is een prachtige leren handtas waar je mee gezien wilt worden. Deze tas van Myk Bags is erg favoriet door de kleine uitvoering en door de luxueuze uitstraling. Deze leren handtas is gemaakt van zacht leer en is mooi afgewerkt. De natuurlijke eigenschappen van het leer zorgen ervoor dat elke tas van MyK Bags uniek is, zo ook deze Cityhopper. De Cityhopper biedt ruimte voor je persoonlijke spullen die je gemakkelijk kunt opbergen. Aan de voorkant van deze Cityhopper zit een vak met een rits, waar een flap met het logo overheen valt. Erg praktisch voor als je snel iets wilt pakken! Binnenin deze tas vind je twee open vakjes waarin je je telefoon of sleutels in kunt opbergen en er zit ook een vakje met een rits, handig voor je portemonnee. De Cityhopper Black van MyK Bags wordt geleverd met een verstelbare en afneembare leren schouderband, zo kun je de tas ook crossbody of over je schouder dragen! Met deze Cityhopper van MyK Bags in je hand ga jij stijlvol over straat!

Het merk MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt.

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Cityhopper Black Myk Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
tassoort: Handtas
leersoort: Runderleer
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags