Bag Forest Chestnut MyK Bags

De Bag Forest van MyK Bags is een trendy leren rugzak voor elke stijl en leeftijd. Deze...meer
"Bag Forest Chestnut MyK Bags"

De Bag Forest van MyK Bags is een trendy leren rugzak voor elke stijl en leeftijd. Deze prachtige rugzak is gemaakt van zacht lichtgewicht leer met een natuurlijke uitstraling. De Bag Forest heeft twee aparte compartimenten die je beide afsluit met een rits. Dit zijn twee ruime vakken waarin nog steekvakjes en een klein ritsvakje te vinden zijn. Aan de voorkant van deze leren rugtas van MyK Bags is nog een insteekvak en aan de achterkant een ritsvak, waar je bijvoorbeeld gemakkelijk jouw telefoon veilig in kunt opbergen. De Bag Forest is een stijlvolle leren rugtas voor iedere vrouw!

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Forest Chestnut MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: cognac
tassoort: Rugzak
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags