Bag Hill Chestnut MyK Bags

Ben je nog op zoek naar een leuke schoudertas? Bekijk dan deze prachtige Bag Hill van MyK Bags!...meer
"Bag Hill Chestnut MyK Bags"

Ben je nog op zoek naar een leuke schoudertas? Bekijk dan deze prachtige Bag Hill van MyK Bags! De perfecte tas voor een avondje uit, maar ook super leuk voor alledaags gebruik. In deze Bag Hill kun je heel geordend jouw spulletjes meenemen! Op deze leren crossbodytas van MyK Bags zitten namelijk 3 ritsvakken,; twee grote vakken en één kleine. In het kleine middelste vakje kun je jouw telefoon veilig opbergen zodat je altijd bereikbaar bent. De andere twee compartimenten kun je beide afsluiten met een rits. Dit zijn beide ruime vakken inclusief nog insteekvakjes en een klein ritsvakje. De lengte van de lange schouderband van deze Bag Hill van MyK Bags, kun je verstellen in jouw maat zodat je zelf kunt bepalen of je de Bag Hill over je schouder draagt of crossbody.

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Hill Chestnut MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
kleur: cognac
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags