Bag Lake Black MyK Bags

Hoe leuk is deze crossbodytas van MyK Bags! De Bag Lake, is een prachtig verticaal leren...meer
"Bag Lake Black MyK Bags"

Hoe leuk is deze crossbodytas van MyK Bags! De Bag Lake, is een prachtig verticaal leren schoudertasje voor je belangrjjkste essentials, voor als je bijvoorbeeld gaat winkelen of voor tijdens een avondje uit. De Bake Lake  sluit je af met een rits. In het ruime verticale vak heb je een zijvakje met rits en steekvakjes waar je jouw pasjes veilig in kunt opbergen. De schouderband kun je makkelijk verstellen naar jouw ideale lengte. De Bag Valley van MyK Bags is een leuk leren schoudertasje waarin je stijlvol al je belangrijkste spulletjes meeneemt.

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Lake Black MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags