Bag Mustsee Black MyK Bags

Heb jij nog een ruime en stijlvolle leren schoudertas nodig? Dan is de Bag Mustsee van MyK Bags...meer
"Bag Mustsee Black MyK Bags"

Heb jij nog een ruime en stijlvolle leren schoudertas nodig? Dan is de Bag Mustsee van MyK Bags echt iets voor jou! Deze leren tas van MyK Bags kun je niet alleen als schoudertas gebruiken maar ook nog eens super leuk als crossbody dankzij de verstelbare schouderband die erbij geleverd wordt. Je sluit de tas af met de rits. Ook zit aan de voorkant van de tas nog een vak die je ook afsluit met de rits onder de flap. Aan de binnenkant van de Bag Mustsee zijn nog twee steekvakken te vinden. Deze tas is ruim genoeg voor A4 documenten. Met deze Bag Mustsee van MyK Bags ga je elke dag stijlvol de deur uit!

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander.

Verdere links naar "Bag Mustsee Black MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Schoudertas, Shopper
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags
Sale