Bag River Black Myk Bags

Met deze Bag River van Myk Bags, ga je altijd stijlvol de deur uit. De Bag River van MyK Bags...meer
"Bag River Black Myk Bags"

Met deze Bag River van Myk Bags, ga je altijd stijlvol de deur uit. De Bag River van MyK Bags is een mooie compacte leren handtas die bij iedere outfit past. Je kunt in deze leren tas van MyK Bags jouw spulletjes super geordend opbergen via de handige opbergvakjes! Zo heeft de Bag River 3 ritsvakken.; twee ruime vakken die ook nog voorzien zijn van handige steekvakjes en een ritsvakje en één klein vakje dat je afsluit met een rits in het midden speciaal voor jouw telefoon zodat hij veilig opgeborgen zit en je daar gemakkelijk bij kan. Bij deze Bag River wordt een schouderband geleverd waardoor je deze leuke handtas ook nog crossbody kunt dragen!

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag River Black Myk Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
tassoort: Handtas, Schoudertas
leersoort: Runderleer
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags