Bag Sunset Chestnut MyK Bags

Ben je op zoek naar een mooie leren etui of kun je nog wel een leren toilettas gebruiken? De...meer
"Bag Sunset Chestnut MyK Bags"

Ben je op zoek naar een mooie leren etui of kun je nog wel een leren toilettas gebruiken? De Bag Sunset van MyK bags, gemaakt van zacht lichtgewicht leer, is een ideale etui voor dames. De Bag Sunset heeft twee ruime opbergvakken die je afsluit met rits. Aan de etui zit een handvatje waardoor je deze makkelijk met je meeneemt. Deze Bag Sunset van MyK Bags kan je niet alleen gebruiken als etui maar ook prima als toilettas! In deze tas bevindt zich nog steekvakjes en een vakje met een rits. Aan de voorkant van de leren etui is er nog een insteekvak. De Bag Sunset is een leuk cadeau om te geven of te krijgen!

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Sunset Chestnut MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: cognac
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags