Bag Valley Black MyK Bags

De Bag Valley van MyK Bags is een super trendy tasje dat je op meerdere manieren kunt dragen....meer
"Bag Valley Black MyK Bags"

De Bag Valley van MyK Bags is een super trendy tasje dat je op meerdere manieren kunt dragen. Je kunt de Bag Valley als heuptasje dragen maar ook als crossbody. Dit leuke heuptasje van MyK Bags is gemaakt van zacht en lichtgewicht leer met een natuurlijke uitstraling.Je sluit de Bag Valley af met een rits. In het leren tasje van MyK Bags is een ruim vak waar nog een steekvakje en zijvakje met rits is te vinden. Aan de voorkant van dit heuptasje is een insteekvakje. Dit prachtige tasje van MyK Bags is het ideale tasje om mee te nemen naar bijvoorbeeld een festival!

MyK Bags is opgericht door Maaike Koemans. Zij maakt gebruik van kracht en eenvoud in haar ontwerpen. Haar ontwerpen zijn tijdloos, functioneel en hebben een hoge kwaliteit. Het product gaat steeds meer leven naarmate je het langer gebruikt. Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Gelukkig zijn staat bij Leatherlicious centraal en dat doen wij door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander. 

Verdere links naar "Bag Valley Black MyK Bags"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Runderleer
tassoort: Avondtasje, Festivaltasje, Schoudertas
Merk MyK Bags
Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK...meer
MyK Bags

Ben je op zoek naar een nieuwe leren tas van MyK Bags? Bekijk de prachtige leren tassen van MyK Bags bij Leatherlicious online. Ben je op zoek naar een leren rugtas, businessbag, schoudertas, shopper of avondtasje? Bij Leatherlicious hebben we een ruime keus aan prachtige leren tassen van MyK Bags, verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een betaalbare prijs! De producten zijn gemaakt van natuurlijk, zacht en karakteristiek leer en hebben een tijdloos design.

Verdere artikelen van MyK Bags