My Paper Bag Go Bizz Hunter Waxy Taupe MYOMY

De My Paper Bag Go Bizz van MYOMY do goods in de kleur Hunter Waxy Taupe is een prachtige leren...meer
"My Paper Bag Go Bizz Hunter Waxy Taupe MYOMY"

De My Paper Bag Go Bizz van MYOMY do goods in de kleur Hunter Waxy Taupe is een prachtige leren business bag voor dames. Deze schoudertas is ideaal voor als je naar je werk gaat of naar school. Met de lange leren hengsels draag je de My Paper Bag Go Bizz gemakkelijk over je schouder. De Go Bizz sluit je af middels een rits. Binnenin deze My Paper Bag bevinden zich twee grotere vakken die je kunt afsluiten met een rits, hier kun je veilig je tablet of kleine laptop opbergen. Naast deze twee vakken zitten er drie kleine insteekvakjes, waarin je bijvoorbeeld je telefoon en sleutels kunt opbergen. Het meegeleverde houten plankje, dat je onderin de tas legt, zorgt ervoor dat de bodem van de tas mooi recht blijft.

Met de aanschaf van een prachtige MYOMY tas of accessoire word je niet alleen trotse eigenaar van een prachtig Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. Bij elke tas van MYOMY wordt een dustbag meegeleverd, deze tas is gemaakt van Polypropeen dat vervaardigd is uit gerecyclede PET flessen. Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods. De leren tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer, dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere huid is uniek en daardoor krijgt iedere tas van MYOMY haar eigen karakter! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld.

De tassen van MYOMY do goods worden gemaakt door Dutch Designers waaronder Ramon Middelkoop. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good. MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

Verdere links naar "My Paper Bag Go Bizz Hunter Waxy Taupe MYOMY"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
tassoort: Schoudertas
leersoort: Duurzaam gelooid
kleur: taupe
tassoort myomy paperbag: Go Bizz
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS