My Paper Bag Handbag Croco Original MYOMY do goods

MYOMY do goods staat bekend om haar prachtige fairtrade geproduceerde duurzame leren tassen en...meer
"My Paper Bag Handbag Croco Original MYOMY do goods"

MYOMY do goods staat bekend om haar prachtige fairtrade geproduceerde duurzame leren tassen en accessoires. MYOMY do goods wil de wereld beter maken door mooie producten te maken en dat altijd vanuit een duurzame gedachte.

Een prachtig product uit de MYOMY do goods collectie is deze My Paper Bag Handbag Croco original. Deze handbag is gemaakt van duurzaam gelooid buffelleer met een prachtige croco print en is een schoudertas van een fijn formaat. Deze tas van MYOMY draag je gemakkelijk over je schouder en heeft diverse kleine vakken. Naast het centrale vak zijn er binnenin twee ritsvakken en drie kleine insteekvakken aanwezig. Door middel van een uitneembaar houten plankje voorzien van het MYOMY do goods logo wordt de bodem van de tas versterkt. De My Paper Bag Handbag wordt geleverd in een mooie verpakkingstas en is uiteraard gemaakt van gerecycled materiaal.

De prachtige leren tassen van MYOMY worden met liefde gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Met de aankoop van een MYOMY tas of andere leren accessoire ben je niet alleen een trotse eigenaar van een iconisch Dutch Design item, maar draag je ook bij aan een betere wereld. 

Verdere links naar "My Paper Bag Handbag Croco Original MYOMY do goods"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
tassoort: Schoudertas
kleur: cognac
leersoort: Duurzaam gelooid
tassoort myomy paperbag: Handbag
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS