My Paper Bag Work It Hunter Waxy Black MYOMY

De My Paper Bag Work It van MYOMY do goods is een iconische tas ontworpen door Dutch...meer
"My Paper Bag Work It Hunter Waxy Black MYOMY"

De My Paper Bag Work It van MYOMY do goods is een iconische tas ontworpen door Dutch Designer Ramon Middelkoop. Uitgevoerd in de prachtige diep zwarte kleur Waxy Black. Naast dat de waxing techniek die gebruikt is op dit leer de kleur meer intensiteit geeft, zorgt de wax laag ook voor een betere bescherming van het leer. De My Paper Bag Work It is een fijne leren tas die je ook nog eens kunt gebruiken als businessbag. De My Paper Bag Work It biedt plaats voor een 13 inch laptop middels het speciaal gewatteerde laptopvak binnen in de tas. Verder beschikt deze leren schoudertas over een groot hoofdvak en kleinere insteekvakjes voor je kleinere spullen, zoals je telefoon, sleutels, pasjes en een ruim vak die je kunt afsluiten met een rits. De My Paper Bag Work It draag je gemakkelijk in de hand middels de hengsels aan de tas of comfortabel over je schouder. Deze My Paper Bag Work it is de ideale schoudertas! 

Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.

Met de aanschaf van een prachtige Dutch Design tas of accessoire van MYOMY do goods, word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. De tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Alle MYOMY tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere tas van MYOMY heeft zijn eigen huid en dat maakt iedere tas uniek! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good.

MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

 

Verdere links naar "My Paper Bag Work It Hunter Waxy Black MYOMY"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
tassoort: Schoudertas
leersoort: Duurzaam gelooid
tassoort myomy paperbag: Go Bizz
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS