My Paper Bag Long Handle Zip Hunter Original MYOMY DO GOODS

De My Paper Bag Long Handle Zip van MYOMY do goods is een iconische tas ontworpen door Dutch...meer
"My Paper Bag Long Handle Zip Hunter Original MYOMY DO GOODS"

De My Paper Bag Long Handle Zip van MYOMY do goods is een iconische tas ontworpen door Dutch Designer Ramon Middelkoop. Deze prachtige en stoere My Paper Bag is een echte favoriet bij vrouwen over de hele wereld. Zeker in deze mooie kleur Hunter Original. De My Paper Bag Long Handle Zip is met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Naarmate je de tas meer gaat gebruiken krijgt de tas steeds meer haar eigen karakter en het leer wordt ook soepeler. De My Paper Bag Long Handle Zip Hunter Original is een stijlvolle schoudertas die je met de leren hengsels gemakkelijk over je schouder draagt. Je kunt deze leren tas van MYOMY afsluiten met een rits en aan de binnenzijde bevindt zich een ritsvak waar je je persoonlijke spullen kunt opbergen. Deze My Paper Bag Long Handle Zip biedt ruimte voor eventueel een laptop en A4 documentatie, maar is ook geschikt als je een paar kleine boodschappen wilt doen. Door het meegeleverde houten plankje, dat je onderin de My Paper Bag legt, blijft de bodem van deze tas mooi recht. Bij elke tas van MYOMY wordt een dustbag meegeleverd, deze tas is gemaakt van Polypropeen dat vervaardigd is uit gerecyclede PET flessen.

Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods. Met de aanschaf van een prachtige Dutch Design tas of accessoire van MYOMY do goods, word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. De tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India.

Alle MYOMY tassen worden met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Het leer dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. Iedere tas van MYOMY heeft zijn eigen huid en dat maakt iedere tas uniek! Elke tas van MYOMY wordt met liefde en passie gemaakt en met trots gedragen door mannen en vrouwen over de hele wereld. Het design van de My Paper Bag is geïnspireerd op het iconische voorwerp de bekende papieren zak en ontworpen met de missie to do good. MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion.

Verdere links naar "My Paper Bag Long Handle Zip Hunter Original MYOMY DO GOODS"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Duurzaam gelooid, Runderleer
tassoort: Schoudertas, Shopper
kleur: bruin, cognac
tassoort myomy paperbag: Longhandle zip
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS