My Treasure Bag Long Handle – croco black & recycled plastic MYOMY

De prachtige My Treasure Bag Long Handle van MYOMY DO GOODS is gemaakt van duurzaam gelooid...meer
"My Treasure Bag Long Handle – croco black & recycled plastic MYOMY"

De prachtige My Treasure Bag Long Handle van MYOMY DO GOODS is gemaakt van duurzaam gelooid leer en 100% upcycled plastic afval. De stoere hexagon structuur, (zeshoek) is een eerbetoon aan de samenwerking tussen Clean2Antartica en MYOMY DO GOODS. De My Treasure Bag Long Handle is een prachtige ruime shopper voorzien van een groot hoofdvak waarin twee open vakken zitten en een ritsvak. Het hoofdvak is afsluitbaar met een zilverkleurige rits. Je draagt deze tas prettig over je schouder met de ruime leren hengsels of crossbody met de meegeleverde leren schouderband. De My Treasure Bag Long Handle van MYOMY zorgt ervoor dat jij stijlvol en milieubewust de deur uitstapt! Wat wil je nog meer?

Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY do goods.

Met de aanschaf van een prachtige Dutch Design tas of accessoire van MYOMY do goods, word je niet alleen trotse eigenaar, maar draag je ook bij aan een duurzame en betere wereld. MYOMY wil de wereld inspireren door gerecyclede materialen te gebruiken in haar collecties vervaardigd van PET-canvas. De tassen van MYOMY do goods worden op een eerlijke en fairtrade wijze geproduceerd en met liefde gemaakt in India. Het leer dat voor de tassen gebruikt wordt, wordt duurzaam bewerkt in de beste en veiligste leerlooierijen van de wereld. 

MYOMY do goods wil iedereen inspireren om te kiezen voor fair fashion

Verdere links naar "My Treasure Bag Long Handle – croco black & recycled plastic MYOMY"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
leersoort: Crocoleer, Duurzaam gelooid
tassoort: Shopper
Merk MYOMY DO GOODS
Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij...meer
MYOMY DO GOODS

Ben jij op zoek naar de prachtige duurzame leren tassen en accessoires van MYOMY? Bij Leatherlicious shop je de totale collectie van MYOMY do goods online, waaronder de volledige MY PAPER BAG collectie en de MY CARRY BAG collectie. Alle tassen, portemonnees en make up tasjes van MYOMY do goods, zijn gemaakt van duurzaam gelooid leer en fairtrade vakmanschap. De materialen, zoals het leer, de stoffen en metaalonderdelen worden zorgvuldig gekozen en geselecteerd op basis van hun impact op omgeving en de natuur. Iedere tas van MYOMY is uniek! Wil jij een trotse eigenaar zijn van een uniek design product én wil je bijdragen aan een betere wereld, kies dan voor een leren tas van MYOMY DO GOODS. Meer weten over MYOMY? Lees dan ons blog over het het duurzame merk MYOMY

 

Lees meer over de verschillende leersoorten die MYOMY gebruikt of over de verschillende My Paper Bag modellen en de My Carry Bag collectie uit de collectie van MYOMY

Verdere artikelen van MYOMY DO GOODS