PLEVIER FLUXGATE DAMES TOTEBAG 14 INCH BRUIN

De Plevier Fluxgate Dames tote bag is een moderne en stijlvolle compacte dames laptoptas. Deze...meer
"PLEVIER FLUXGATE DAMES TOTEBAG 14 INCH BRUIN"

De Plevier Fluxgate Dames tote bag is een moderne en stijlvolle compacte dames laptoptas. Deze laptoptas is gemaakt van plantaardig gelooid runderleer en is daarna gewaxt zodat het leer nog beter beschermd blijft. Deze Plevier Fluxgate sluit je af met een rits. Aan de binnenkant is er een speciaal afsluitbaar gepolsterd vak voor een 14 inch laptop. Er zijn ook genoeg andere vakken in deze prachtige laptoptas voor onder andere je muis, pennen, pasjes en sleutels. Je kunt deze Plevier dames laptoptas stoer over je schouder dragen of in de hand. Ook zit er bij deze laptoptas van Plevier een afneembare en verstelbare schouderband bij zodat je hem ook nog crossbody kunt dragen! Dankzij de Plevier Fluxgate Tote Bag ga jij zelfverzekerd de deur uit!

Het merk plevier staat bekend om hun populaire leren laptoptassen en businesstassen voor zowel dames als heren. Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collecties van Plevier worden in Nederland ontworpen en daarna in India met de hand gemaakt. Het runderleer wordt met de volledige aandacht uitgezocht en verwerkt. Door deze manier van werken is elke tas van Plevier uniek.

Verdere links naar "PLEVIER FLUXGATE DAMES TOTEBAG 14 INCH BRUIN"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
tassoort: Businesstas, Handtas, Laptoptas, Schoudertas
leersoort: Duurzaam gelooid, Runderleer
kleur: bruin
Merk Plevier
Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een...meer
Plevier

Ben je op zoek naar een laptoptas of businesstas van Plevier? Bij Leatherlicious vind je een uitgebreide collectie leren laptoptassen en businesstassen van Plevier online voor zowel dames als heren! Plevier is een Nederlands merk dat staat voor kwaliteit, duurzaamheid, authenticiteit en vernieuwing. De collectie van Plevier bestaat uit prachtige leren businesstassen en laptoptassen die in Nederland worden ontworpen en met de hand worden gemaakt in India. Het volnerf runderleer wordt met de grootste zorg uitgezocht en verwerkt, dit maakt iedere leren businesstas van Plevier uniek. De businesstassen en laptoptassen van Plevier geven je jarenlang plezier en de tas zal door de tijd heen alleen maar mooier worden. De laptoptassen zijn volledig ingericht met diverse multifunctionele vakken, zodat waardevolle spullen veilig opgeborgen kunnen worden. Alle businesstassen van Plevier hebben een gepolsterd vak voor een laptop. Daarnaast zijn ook bijna alle laptoptassen van Plevier voorzien van een apart tablet vak. Een perfecte businesstas voor iedere professional is het streven van Plevier. Top kwaliteit rundleer, optimaal gebruiksgemak, dat zijn de leren tassen van Plevier. Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren businesstassen aan te kunnen bieden aan onze mannelijke en vrouwelijke klanten. Wij denken dat we met Plevier een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Verdere artikelen van Plevier