Firenze Travelkit Lichtbruin Castelijn & Beerens

De Firenze Travelkit van Castelijn & Beerens is de ideale toilettas om mee te nemen op reis....meer
"Firenze Travelkit Lichtbruin Castelijn & Beerens"

De Firenze Travelkit van Castelijn & Beerens is de ideale toilettas om mee te nemen op reis. Aan deze travelkit zit een afneembaar polsbandje en een stevige haak waardoor je de toilettas kunt ophangen. Deze toilettas is verdeeld in ruime vakken met waterbestendige voering. Zo kun je veilig en geordend je spulletjes opbergen. Je sluit de leren toilettas via de ritsen. Deze geweldige toilettas komt uit de ‘Firenze’ collectie van Castelijn & Beerens, Het C&B kwaliteitslogo is middels praeg subtiel in het leer verwerkt. De Firenze Business Serie staat voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, eenvoud in design en functioneel! Zo kan je gemakkelijk op reis met je mooie leren toilettas.

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur,  functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Verdere links naar "Firenze Travelkit Lichtbruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
tassoort: Businesstas, Handtas, Laptoptas
leersoort: Runderleer
kleur: bruin
geschikt voor: Dames en Heren
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens