Verona Weekendtas licht bruin Castelijn & Beerens

Deze leren weekendtas Verona van Castelijn en Beerens is gemaakt van exclusief Italiaans...meer
"Verona Weekendtas licht bruin Castelijn & Beerens"

Deze leren weekendtas Verona van Castelijn en Beerens is gemaakt van exclusief Italiaans rundleer. De tas sluit je middels een rits die je aan beide zijde tot de bodem kunt open ritsen. De stijlvolle Verona Weekendtas is perfect voor als je een paar dagen weg gaat. Het fijne van het formaat van deze tas is dat je hem meestal als handbagage mee kunt nemen als je met het vliegtuig weg gaat. De prachtige licht bruine kleur geeft de tas een tijdloze en stijlvolle uitstraling. Binnenin de tas vind je een speciaal RFID vak waarin je je bankpasjes en je paspoort veilig kunt opbergen. Naast dat je de Verona Weekendtas stijlvol in je hand kunt dragen met de twee leren handvatten wordt er ook een leren schouderband meegeleverd. Zo kun je de tas ook over je schouder dragen. Een prachtige stijlvolle weekendtas voor de stijlvolle man!

De leren tassen van Castelijn en Beerens uit de stijlvolle Verona collectie zijn gemaakt van exclusief stevig Italiaans plantaardig gelooid stierenleer. Deze collectie staat voor puur natuur, eenvoud in design en functionaliteit. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat als sinds 1945 leren tassen en accessoires maak van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een tas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

Wij worden #blijvangeven en onze klanten #blijvankrijgen. Bij Leatherlicious staat gelukkig zijn centraal en dat doen we door het aanbieden van de mooiste cadeaus voor jezelf of een ander!

Verdere links naar "Verona Weekendtas licht bruin Castelijn & Beerens"
Eigenschappen inzienmeer
leersoort: Runderleer
kleur: bruin
geschikt voor: Heren
tassoort: Weekendtas
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens