X Works Make-up tasje Ina XXS Oragon Zand

Het stoere merk Xworks heeft haar collectie uitgebreid met een ideaal make-up tasje die er ook...meer
"X Works Make-up tasje Ina XXS Oragon Zand"
Het stoere merk Xworks heeft haar collectie uitgebreid met een ideaal make-up tasje die er ook nog eens erg stijlvol uit ziet. Het make-up tasje is de perfecte accessoire voor al je kleine make-up spullen en is volledig afsluitbaar met rits. De Ina XXS is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, dus perfect te combineren bij jouw stijl! De collectie van X Works staat voor exclusief, handgemaakt, stoer en sterk en bestaat uit oer-Hollandse tassen die nog meer gaan leven naarmate je het gebruikt. Iedere tas van X Works is uniek, ze zijn altijd met de hand gemaakt. Iedere huid is uniek en heeft haar eigen onregelmatigheden daardoor heeft ook iedere tas van X Works haar eigen karakter.
Verdere links naar "X Works Make-up tasje Ina XXS Oragon Zand"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Runderleer
kleur: beige
accessoiresoort: Make up tasjes
Merk X Works
Ben jij op zoek naar een nieuwe leren tas of accessoire van X works? Bij Leatherlicious hebben...meer
X Works

Ben jij op zoek naar een nieuwe leren tas of accessoire van X works? Bij Leatherlicious hebben we een leuke collectie online. Stoere handgemaakte unieke leren tassen voor de echte fashionista! Prachtige tassen die alleen maar mooier worden naarmate je ze langer gebruikt. Zowel het ontwerp, het leer als de productie van de tassen en accessoires van X works komen uit Nederland. De tassen van X works worden met de hand gemaakt in een eigen fabriek in het zuiden van het land en zijn voor 95% vervaardigd uit Nederlandse leersoorten. Het is een puur product, geen voering in de tas, onafgewerkte naden, details binnenin en soms met studs als afwerking.

X works heeft een eigen ontwerpteam die haar ideeën en inspiratie opdoet in diverse wereldsteden maar veelal ook in Nederland zelf. Aan iedere tas hangt het kenmerk van X works "de molen" oer-Hollands. De wieken zijn gebruikt in elk item en staan voor de X van het merk, leuk detail. Laat je inspireren door de prachtige collectie van X works! Mocht je op zoek zijn naar een ander model of kleur of is jouw favoriete tas uitverkocht, neem gerust contact met ons op, wij kunnen het altijd voor je bestellen! Wil je nog meer te weten komen over X Works? Lees dan onze blog.

Verdere artikelen van X Works