Carisma Laptoprugzak 15,6" RFID Grijs

Duurzaam, elegant en functioneel. Zo laat de wereldse Carisma collectie van Castelijn & Beerens...meer
"Carisma Laptoprugzak 15,6" RFID Grijs"

Duurzaam, elegant en functioneel. Zo laat de wereldse Carisma collectie van Castelijn & Beerens zich het beste omschrijven. Deze laptoprugzak van Castelijn & Beerens is gemaakt van duurzaam gelooid Italiaans runderleer volgens de richtlijnen van de Leather Working Group. Deze leren laptoprugzak heeft een verstevigd 15,6” laptopvak en tabletvak. Daarnaast heeft deze tas diverse ritsvakken en een praktisch organiser gedeelte voor telefoon, visitekaartjes, pennen, etc. Deze Carisma rugzak biedt extra draagcomfort door de verstevigde rugzijde en stevige verstelbare leren schouderbanden. De Carisma collectie van Castelijn & Beerens kenmerkt zich door het soepele Italiaanse leer met een natuurlijke nerf zodat het logo van Castelijn & Beerens er mooi in uitkomt.

De leren tassen van Castelijn en Beerens staan voor exclusief Italiaans rundleer, puur natuur, functionaliteit en een strak design. Castelijn en Beerens is een Nederlands merk dat al sinds 1945 leren tassen en accessoires maakt van de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italië. Met een businesstas van Castelijn en Beerens ben je verzekerd van een prachtige en stijlvolle leren tas gemaakt van het beste leer!

 

Verdere links naar "Carisma Laptoprugzak 15,6" RFID Grijs"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
leersoort: Duurzaam gelooid, Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas, Rugzak
kleur: grijs
Merk Castelijn & Beerens
Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk...meer
Castelijn & Beerens

Kwaliteit, vakmanschap en innovatie dat is wat ze bij Castelijn en Beerens enorm belangrijk vinden! Een sterk Nederlands merk dat al sinds 1945 prachtige leren tassen en accessoires maakt uit de beste en meest exclusieve leersoorten uit Italie. Het leer is de belangrijkste grondstof voor de producten van Castelijn & Beerens en daardoor werken ze heel nauw samen met de beste Italiaanse leerlooierijen. Iedere huid wordt dan ook met de hand geselecteerd en bij nieuwe ontwikkelingen wordt de huid getest op handzaamheid en kwaliteit voordat het in productie wordt genomen. Dit doen ze bij Castelijn & Beerens om de hoge kwaliteit te blijven waarborgen en dat zie je terug in iedere serie en iedere collectie van Castelijn & Beerens. Top kwaliteit, fantastische afwerking, exclusiviteit en gebruiksgemak.

Bij Leatherlicious vinden we het belangrijk om ook kwalitatief mooie leren tassen en accessoires aan te kunnen bieden aan onze mannelijke klanten. Wij denken dat we met Castelijn & Beerens een prachtig merk in huis hebben waarbij je verzekerd bent van de beste kwaliteit!

Ook heeft Castelijn & Beerens een ander merk op de markt gebracht, Renee by Castelijn & Beerens. Een collectie die te omschrijven is als stoer, trendy met een casual design. Wil je meer informatie over Castelijn & Beerens of over Renee by Castelijn & Beerens, lees er alles over in ons blog over Castelijn & Beerens.

Verdere artikelen van Castelijn & Beerens