Bag Carfin Black Cowboysbag

De leren Bag Carfin van Cowboysbag is een moderne en stijlvolle damestas. Deze prachtige tas...meer
"Bag Carfin Black Cowboysbag"

De leren Bag Carfin van Cowboysbag is een moderne en stijlvolle damestas. Deze prachtige tas heeft aan de binnenkant een groot vak waardoor je veel spullen kwijt kan. Ook zit er aan de binnenkant van de leren tas één zijvak met een rits en twee insteekvakjes. Aan de buitenkant van deze Bag Carfin van Cowboysbag is ook nog een ruim vak met rits waar je jouw spullen gemakkelijk in kunt opbergen. De Bag Carfin is een prachtige handtas maar kan ook nog over je schouder gedragen worden dankzij de verstelbare schouderband die erbij zit. Deze kan je er gemakkelijk op en af doen. De Bag Carfin van Cowboysbag is een leuke en stoere tas voor dagelijks gebruik.

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Carfin Black Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
kleur: zwart
tassoort: Handtas, Schoudertas
leersoort: Runderleer
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag