Bag Kyle Camel Cowboysbag

De Bag Kyle is een van de nieuwste leren tassen van Cowboysbag. Het is een nieuwe versie van...meer
"Bag Kyle Camel Cowboysbag"

De Bag Kyle is een van de nieuwste leren tassen van Cowboysbag. Het is een nieuwe versie van ‘The Bag’ uit een eerdere collectie van Cowboysbag. Deze geweldige tas is perfect voor school of je werk aangezien er veel ruimte is. In de Bag Kyle is een speciaal gewatteerd vak voor je laptop 15 inch en een ruim  hoofdvak waar je jouw boeken of A4 documenten in kwijt kan. Aan de voorkant zitten nog twee aparte vakken waar je veilig jouw sleutels en telefoon in kunt opbergen. Bij de Bag Kyle wordt ook een verstelbare schouderband geleverd waardoor je de leren tas ook als crossbody kunt dragen. Waardoor je deze stoere business bag ook als crossbody kunt dragen.

De tassen van Cowboysbag worden gemaakt van plantaardig gelooid leer. Hierdoor kunnen de tassen jarenlang meegedragen worden. De tassen worden in de loop van de tijd alleen nog maar mooier naar mate je ze langer gebruikt.

Verdere links naar "Bag Kyle Camel Cowboysbag"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames, Dames en Heren, Heren
leersoort: Runderleer
tassoort: Businesstas, Laptoptas, Schoudertas, Shopper
kleur: bruin
Merk Cowboysbag
Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag...meer
Cowboysbag

Cowboysbag is ontstaan in 1980 als een merk voor leren riemen. Vervolgens is Cowboysbag uitgegroeid tot een premium merk met een grote collectie leren tassen, portemonnees en andere leren accessoires. Met het oog op hoogwaardig en stevig leer, functionaliteit en kwaliteit. Bij iedere leren tas zit het iconische Cowboysbag bagagelabel.

Cowboysbag maakt alle tassen en andere accessoires van plantaardig gelooid leer en daardoor krijgt iedere tas haar eigen karakter. Het leer dat gebruikt wordt is volnerf leer met een zichtbare korrel. Deze leersoort is gemaakt van de bovenste laag van de huid. Door dit leer te gebruiken krijgen alle Cowboysbags een eigen persoonlijkheid en tevens een natuurlijke uitstraling. Alle leren tassen van Cowboysbag worden alleen maar mooier in de loop van de tijd. 

Verdere artikelen van Cowboysbag
Sale