Handtas #02 Raider Lichtgrijs SoDutch

De handtas #02 van het Nederlandse merk SoDutch is een prachtige leren tas voor haar. Deze tas...meer
"Handtas #02 Raider Lichtgrijs SoDutch"

De handtas #02 van het Nederlandse merk SoDutch is een prachtige leren tas voor haar. Deze tas is gemaakt van stoer en sterk Nederlands raider rundleer. De helft van deze tas #02 van SoDutch heeft een prachtige croco print. De twee leersoorten lopen mooi in elkaar over, dit maakt de tas tot een echte eyecatcher. De prachtige leren afneembare schouderband is schakel voor schakel met de hand in elkaar gezet. Ook wordt een egale leren en verstelbare schouderband meegeleverd, zo kun je afwisselen en kun je deze tas ook makkelijk over je schouder of crossbody dragen. Deze tas van SoDutch sluit je met een rits en binnenin de tas zit een klein ritsvakje en een insteekvakje voor bijvoorbeeld je telefoon. Deze handtas #02 van SoDutch is heerlijk ruim zodat je alle spullen makkelijk met je mee kunt nemen. De tas wordt helemaal compleet door de zilverkleurige munt met een tulp, het icoon van de prachtige Hollandse tas. En natuurlijk de prachtige leren franjes die aan de tas hangen met een gespje. Met deze prachtige stoere leren tas van SoDutch ga jij elke dag weer vol trots de deur uit! 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt  in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben onafgewerkte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat uit 5 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een cijfer. 1 tot en met 5 dus. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je gewoon bij ons terecht. 

Verdere links naar "Handtas #02 Raider Lichtgrijs SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
tassoort: Handtas, Schoudertas
leersoort: Runderleer
kleur: grijs
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch