Handtas #03 Raider Groen SoDutch

Ben jij op zoek naar een tas voor dagelijks gebruik en die jarenlang meegaat? Dan is handtas #03...meer
"Handtas #03 Raider Groen SoDutch"

Ben jij op zoek naar een tas voor dagelijks gebruik en die jarenlang meegaat? Dan is handtas #03 van SoDutch echt de ideale tas voor jou! Gemaakt van prachtig stoer en stevig Nederlands raider rundleer. Onderaan de tas zitten studs die de tas beschermt. Deze studs zijn ook te vinden op de zijkant en de schouderband van de tas. De tas #03 van SoDutch beschikt over een ritsvakje en een insteekvakje voor je telefoon. Je sluit deze leren tas, net als de andere tassen van SoDutch met een rits. Ook hangt er aan de voorzijde van de tas nog een zilverkleurige tulp, dit is het icoon van de prachtige Hollandse tas en prachtige leren franjes. Er wordt een extra leren schouderband meegeleverd zodat je de tas ook crossbody kunt dragen! 

Het nieuwe Nederlandse merk SoDutch, voorheen Xworks, maakt prachtige leren damestassen. Alle tassen worden met de hand gemaakt in Nederland van Nederlands raider rundleer. De tassen van SoDutch zijn een puur product, ze zijn niet gevoerd en hebben naar buiten gestikte naden. Dat maakt de tassen zo stoer. Het zijn leren tassen die je elke dag kunt gebruiken en jarenlang meegaan en worden alleen maar mooier naarmate je ze gebruikt. SoDutch werkt alleen maar met natuurlijke producten vanuit hun atelier in Brabant. De collectie bestaat uit 5 verschillende tassen in 7 verschillende kleuren. Deze tassen hebben geen naam maar hebben allemaal een cijfer. 1 tot en met 5 dus. Leatherlicious is officieel dealer van SoDutch, voor de volledige garantie kun je gewoon bij ons terecht. 

Verdere links naar "Handtas #03 Raider Groen SoDutch"
Eigenschappen inzienmeer
geschikt voor: Dames
tassoort: Handtas, Schoudertas
leersoort: Runderleer
kleur: groen
Merk SoDutch
Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch?...meer
SoDutch

Ben jij op zoek naar de prachtige leren tassen van het nieuwe Nederlandse merk SoDutch? Prachtige leren tassen met de hand gemaakt van het beste Nederlandse leer in Nederland. De tassen van SoDutch zijn dus helemaal Nederlands. SoDutch laat zien dat een tas niet zomaar een accessoire is maar het is wie je bent en waar jij jouw spullen aan toevertrouwd. SoDutch maakt prachtige leren tassen die je iedere dag kunt gebruiken. En dat kan door het leer dat gebruikt wordt, dat alleen maar mooier wordt naarmate je de tas gebruikt. Een tas van SoDutch wordt onderdeel van jouw verhaal, een tas die echt bij jou past en iedere dag een stukje mooier wordt. En omdat iedere tas met de hand gemaakt wordt, is iedere tas uniek, speciaal voor jou. 

Verdere artikelen van SoDutch